![]() |
|
|
תקציר הספר
כשמדעני תזונה בוחנים תפוח, הם מציינים את רשימת הערכים התזונתיים שהמדע הצליח לזהות: ויטמיני A,Bו-C, אשלגן, סידן ומגנזיום. אבל כשאנחנו אוכלים את התפוח בשלמותו, אנחנו מקבלים ממנו הרבה יותר. כי התפוח, וכמוהו כמעט כל מזון מן הצומח, מכיל אלפי מרכיבים שפועלים במשולב באופן מופלא ובלתי ניתן לחיקוי, ואחראים לקיומם של תהליכים ביוכימיים חיוניים המתרחשים בגופנו. סגולותיו הבריאותיות של התפוח השלם עולות לאין שיעור על סגולותיהם של הרכיבים הבודדים. לכן, טוב תפוח אחד ביד מערימה של ויטמינים על המדף.
פרסומת
לקט ספרים מאת ד"ר קולין קמפבל
שם הספר |
---|
מחקר סין - הסקר המקיף בהיסטוריה על תזונה ותחלואה |
מחקר סין - מהדורה חדשה ומורחבת - המחקר המקיף בהיסטוריה על הקשר בין תזונה ותחלואה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ד"ר קולין קמפבל
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים