תזונה הוליסטית / ד"ר קולין קמפבל

תזונה הוליסטית

ד"ר קולין קמפבל & ד"ר הווארד ג'ייקובסון

יצא לאור ע"י הוצאת פוקוס, בשנת 2014, מכיל 275 עמודים, בריאות » אורח חיים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
835 התעניינו בספר

תקציר הספר
כשמדעני תזונה בוחנים תפוח, הם מציינים את רשימת הערכים התזונתיים שהמדע הצליח לזהות: ויטמיני A,Bו-C, אשלגן, סידן ומגנזיום. אבל כשאנחנו אוכלים את התפוח בשלמותו, אנחנו מקבלים ממנו הרבה יותר. כי התפוח, וכמוהו כמעט כל מזון מן הצומח, מכיל אלפי מרכיבים שפועלים במשולב באופן מופלא ובלתי ניתן לחיקוי, ואחראים לקיומם של תהליכים ביוכימיים חיוניים המתרחשים בגופנו. סגולותיו הבריאותיות של התפוח השלם עולות לאין שיעור על סגולותיהם של הרכיבים הבודדים. לכן, טוב תפוח אחד ביד מערימה של ויטמינים על המדף.



פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ