ישראל אהרוני מבשל ממטבחי אסיה

ישראל אהרוני

יצא לאור ע"י הוצאת כתר ספרים, בשנת 2015, מכיל 196 עמודים, בישול ואפיה »


הוסף לסל
קנה חדש: ₪108.00 ₪102.60





ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
203 התעניינו בספר

תקציר הספר
הרומן של אהרוני עם המטבחים האסיאתיים התחיל לפני יותר משלושים שנה. לא פלא: עושרם של המטבחים הללו בלתי נדלה. הם מסעירים, צבעוניים, ריחניים, לעתים עזי טעמים, לעתים עדינים ומאופקים, עשירים ורעננים. יותר מכך: הם משתלבים היטב במגמה ההולכת ומתרחבת בשנים האחרונות של אוכל בריא, קל ורענן.

ישראל אהרוני מבשל ממטבחי אסיה מגיש, לראשונה בעברית, מתכונים נפלאים מארבעה מטבחים אסיאתיים מרכזיים: התאילנדי, הווייטנאמי, הסיני וההודי. יחד הם מהווים אסופה של מתכונים מגוונים, בהם נכסי צאן ברזל מוכרים ואהובים לצד מתכונים נהדרים, אך מוכרים פחות. יצוין כי כל המתכונים המופיעים בספר מתאימים לבישול במטבח הביתי, ואת כל החומרים המופיעים בהם ניתן להשיג כיום בקלות בישראל.

השף ישראל אהרוני הוא בין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בישראל. לאהרוני טור קבוע במוסף "7 ימים" של ידיעות אחרונות, הוא מנחה תוכניות בישול ואוכל בערוץ 2 ובערוץ 10, ומחברם של ספרי בישול רבים ופורצי דרך, בהם "הבישול הסיני", "פסטה, נודלס ומה שביניהם", "בשר טחון" ועוד.




ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2018 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ