סין דרך האוכל  / ישראל אהרוני

סין דרך האוכל

ישראל אהרוני

יצא לאור ע"י הוצאת ידיעות אחרונות, בשנת 2001, מכיל 146 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
1125 התעניינו בספר

תקציר הספר
ספר מתכונים זה ליווה את הספר היפהפה "סין דך האוכל" שיצא לאור ב- 1994 וכלל גם טיול מצולם ברחבי סין במצלמתו של נלי שפר. כעת, לאחר שהוכיח את עצמו כמיקבץ אידיאלי לבשלן הישראלי, הוא מוגש בכריכה רכה ובפורמט נוח לשימוש - נכס קולינרי שאפשר (ורצוי) להכתים בכתמי סויה ושמן סומסום. בתאבון. נלי שפר


הקורא עיר הקורא מתי
ofirli רמת-גן לפני 3 שנים ו-1 חודשים מענה





התחילה לקרוא לפני 6 שנים


ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ