ספר האפייה של ארז קומרובסקי

ארז קומרובסקי

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, בשנת 2013, מכיל 210 עמודים, בישול ואפיה »


הוסף לסל
קנה חדש: ₪138.00 ₪124.20





ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.5
1 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:54
572 התעניינו בספר

תקציר הספר
ספר האפייה של ארז קומרובסקי הוא ספר שכולו הפתעות:
לחם מוסקה, לחמניות פופקורן, חלת פרמזן ובזיליקום,
לחמניות קבב טלה, סמבוסק פלאפל, קראנץ שוקולד
ודונאטס הן רק אחדות מהן.

ספר האפייה של ארז קומרובסקי הוא ספר שנולד מאהבה
גדולה לאפייה ולבישול, ומשלב ביניהם באופן מבריק.
התוצאה: מבחר מתכונים מעולים שלא נראו כמותם עד
היום על מדף ספרי האפייה בישראל.

ארז קומרובסקי, מבכירי השפים בישראל, למד בישול
בפריז וביפן, ואפייה באירופה ובארצות הברית. כשפתח את
המאפייה שלו בהרצליה בשנת 1996, השתנו פני הלחם
בישראל לתמיד. בשנת 2006 העתיק את מקום מגוריו
ליישוב מתת שבגליל, שם הקים בית ספר לבישול גלילי,
שבו הוא חולק עם אורחיו את הידע העשיר שצבר







©2006-2019 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ