ספר טוב דירוג של שלושה כוכבים וחצי
3.667
83% בנות
1 בנים   5 בנות
גיל ממוצע:37
4017 התעניינו בספר

תקציר הספר
"הסיבה לכך שאני שופך כאן בפניכם את כל מה שראיתי, למדתי ועשיתי בקריירה הארוכה והמגוונת שלי - בתור שוטף כלים, פועל במטבח ההכנה, טבח הממונה על הטיגון, איש הגריל, אחראי הרטבים, סו - שף ושף - איננה כעס על התקצוע או רצון לזעזע את ציבור הסועדים. אני רוצה להמשיך להיות שף גם כשהעניין הזה יצא לאור..." אחרי עשרים וחמש שנים של סקס, סמים, התנהגות פרועה ובישול אנין, החליט השף והסופר אנתוני בורדיין לספר הכול. מניו יורק לטוקיו, לפריז, ושוב לניו יורק - עלילותיו של בורדיין בעולם המסעדנות תצליחות להיות בו בזמן חושניות ומפתיעות, מזעזעות ומשעשעות. זהו ספרו השלישי של אנתוני בורדיין, השף המנהל של בראסרי "לה האל" בעיר ניו יורק. "תיאור תזזיתי של המתרחש מאחורי הסירים במטבח" - טיימס "פנטסטי, ללקק את השפתיים" - דיילי טלגרף "רגעי אימה המתרחשים מאחורי הקלעים" - ניו יורק טיימס


הקורא עיר הקורא מתי
מימון ירושלים לפני 6 שנים ו-5 חודשים מענה





התחיל לקרוא לפני שנתיים ו-11 חודשים








©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ