![]() |
|
|
תקציר הספר
שרי אנסקי לוקחת אתכם אל תוך המטבח שלה, ומתארת בפשטות, בהומור ובחושניות מעוררת תיאבון את עולמה הקולינארי. כאן תמצאו שפע של שימורים וכבושים, תחום ההתמחות הראשון של שרי אנסקי, לצד מתכונים של תבשילים ומאפים, גבינות, בשרים ודגים. המתכונים, האנקדותות והסיפורים הקצרים והאישיים שלצידם, יוצרים מעין תעודת זהות של מי שנולדה וגדלה כאן, בין ההרים של ירושלים לבין רצועת החוף של תל אביב. אלה משרטטים, מתוך המטבח ודרכו, נוף של החיים בארץ - ישראל. שרי אנסקי היא בעלת מדור אוכל במוסף "סופשבוע" של "מעריב". "המטבח של שרי אנסקי" הוא סיפרה השלישי.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים