ספר טוב דירוג של שלושה כוכבים וחצי
3.571
100% בנות
0 בנים   7 בנות
גיל ממוצע:51
1946 התעניינו בספר

תקציר הספר
בספר הזה מוקדשלמטבחי אגן הים - התיכון, מסוריה עד ספרד, ממרוקו עד טוסקנה. הוא מוקדש לחוכמה הגלומה בהם, לפשטות שלהם, לתיחכום ולעושר המאפיינים אותם ולכל הטריקים הערמומיים שלהם, שעושים את הארוחה לשמחה יותר. הספר הזה מיועד לאנשים שאוהבים לחזור הביתה מהשוק עם סלים עמוסים להתפקע, וגם לכאלה שכבר נקעה נפשם מטירמיסו. למי שמחפשים מתכונים קצרים, בלי שנים - עשר שלבי הכנה וללא הסכנה של כיור מלא כלים אחר - כך. ובעיקר למי שמודה שהוא מת על מנגל. הספר הזה מוקדש לך, לנו, ולכל מי שרוצה לעשות חיים, עם אוכל, ים ושמש גם.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ