ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:39
1337 התעניינו בספר

תקציר הספר
"בחירת המתכונים הייתה לא קלה, ‏השתדלתי להשאיר בספר בעיקר את המתכונים המיוחדים יותר, אלה שיש בהם איזשהו טוויסט מסוים או חידוש מעניין. לצד אלה השארתי לא מעט נכסי צאן ברזל ממטבחי העולם, חלקם מעובדים במטבחי הפרטי על פי פרשנותי והבנתי... תמיד הבאתי בחשבון שהמתכונים מיועדים למבשל הביתי, זה שאוהב את עבודת הבישול ומוצא בה הנאה גדולה." באהרוני פותח שולחן 2 מגיש השף ישראל אהרוני מבחר מיוחד מאוסף המתכונים שהופיעו בעשר שנים האחרונות במדורו "פותח שולחן" בעיתון "ידיעות אחרונות".




ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול. אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ