![]() |
|
|
תקציר הספר
"בחירת המתכונים הייתה לא קלה, השתדלתי להשאיר בספר בעיקר את המתכונים המיוחדים יותר, אלה שיש בהם איזשהו טוויסט מסוים או חידוש מעניין. לצד אלה השארתי לא מעט נכסי צאן ברזל ממטבחי העולם, חלקם מעובדים במטבחי הפרטי על פי פרשנותי והבנתי... תמיד הבאתי בחשבון שהמתכונים מיועדים למבשל הביתי, זה שאוהב את עבודת הבישול ומוצא בה הנאה גדולה." באהרוני פותח שולחן 2 מגיש השף ישראל אהרוני מבחר מיוחד מאוסף המתכונים שהופיעו בעשר שנים האחרונות במדורו "פותח שולחן" בעיתון "ידיעות אחרונות".
פרסומת
ישראל אהרוני (סופר על המוקד)
ישראל אהרוני שף ומסעדן, יליד חיפה, בן למשפחה בוכרית. מחלוצי המטבח העילי בישראל ובין התורמים העיקריים להתפתחות התרבות הקולינרית בה. אהרוני הוא הבעלים של מספר מסעדות, בעל טור קולינרי במגזין "שבעה ימים" של עיתון "ידיעות אחרונות" ומחברם של ספרים רבים בנושאי בישול.
אהרוני למד אמנ... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת ישראל אהרוני
שם הספר |
---|
סין דרך האוכל (אלבום) |
סין דרך האוכל (אלבום + חוברת) |
המטבח של כור ההיתוך |
סין דרך האוכל |
דגים כריכה רכה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של ישראל אהרוני
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים