שיטות בישול - המדריך השלם של קורדון / ג'ני רייט ואריק טרויי

שיטות בישול - המדריך השלם של קורדון

ג'ני רייט ואריק טרויי

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, מכיל 330 עמודים,







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
169 התעניינו בספר

תקציר הספר
הסודות של יותר מ-700 שיטות הכנה ובישול, בלווית צילומים המסבירים צעד אחר צעד כיצד לבצען. שלל עצות וטיפים ממומחים, מתכונים של מיטב השפים המומחים, ומגוון של דרכים לקישוטי מאכלים מדהימים.










©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ