» רשימות קריאה בהם מופיעים ספריו (12):
כל רבי המכר - הדרכה ופנאי,
ספרי הבישול שלי,
ספרי הבישול שלי ,
אוסף ספרי הבישול שלי,
קונדוטוריה,
ספרי בישול קלאסיים וספרים טובים אחרים,
ספרי בישול ואפייה :),
על המדף- מטבח,
ספרי בישול ואפייה נהדרים,
אוכל ובישול למכירה,
,
ספרי בישול למכירה,
עוד ...
|
1.
|
|
מיטב המתכונים של אמן האפייה האהוב-עכשיו בספר מרהיב מבית "על השולחן".זהו אוסף חובה לכל חובב אפייה,מתחיל או מתקדם.מיקי שמו,שף-קונדיטור והבעלים של "שמו הקונדיטוריה" חושף כאן לראשונה את העוגות והמאפים המיתולוגיים שלו בגרסה ביתית ובליווי תצלומים יפהפיים,הסברים מפורטים ושפע טיפים ועצות,שאפר לקבל רק ממקצוען כמוהו....
|
2.
|
|
בעקבות ההצלחה הרבה של "מיקי שמו – המיטב", מוציא בית "על השולחן" לקראת עונת החגים עוד להיט בטוח: "שבתות וחגים עם מיקי שמו". האופה האהוב שמוכר בכל בית בישראל מציג את האוסף האולטימטיבי לאפייה חגיגית ומסורתית.
בספר כ-150 מתכונים נפלאים לעוגות לשבת, חלות, מאפי שבת בבוקר וכל חגי ישראל - מראש השנה ועד שבועות.
עוגות | עוגיות | לחמים | מלוחים | קינוחים | בכל פרק משולב מתכון ללא סוכר, מתכון ללא גלוטן ומתכון לאופה המתחיל....
|
4.
|
|
מיקי שמו מזמין אתכם לגלות עולם מופלא של אפייה טובה – עם פחות סוכר ושומן, ויותר
חומרי גלם מזינים ומיטיבים – מקמח מלא ועד גרעינים, זרעים, אגוזים ופירות טריים.
טרנד האוכל הבריא לא פסח על תחום האפייה, ומיקי שמו, כמי שנמצא בחוד החנית של
הקונדיטוריה הישראלית מודע לכך היטב: "זה כמה שנים אנחנו עדים לתופעה מעניינת", הוא
מספר בהקדמה לספרו החדש: "לקוחות מבקשים להפחית את שיעור הסוכר בעוגות ועוגיות
שאנחנו מציעים. הבקשות האלה נופלות על אוזניים קרויות - ככל שחולפות השנים כך גם אני
באופן אישי מעדיף לאכול (וגם לאפות) פחות מתוק. הבקשה למתן את המתיקות מצטרפת
לבקשות נוספות, שגם להן אני נענה בשמח - להפחית בכמות השומן והגלוטן או להגדיל את שיעור
הקמחים המלאים. לצד אלה יש דרישה הולכת וגוברת למאפים טבעוניים ומאפים ללא גלוטן –
הטרנדים הקולינריים הבולטים של העשור האחרון."
וכך נולד ספרו החדש של מיקי, המציע מתכונים לכ 100- מאפים אהובים בגרסאות קלילות ובריאות
יותר: עוגות בחושות ביתיות ומנחמות, חטיפים מתוקים ומלוחים, קישים וטארטים ושפע לחמים
בסגנונות שונים. פרק מיוחד מוקדש לקלאסיקה של הקונדיטוריה העולמית – מטירמיסו ועד עוגת
היער השחור – שגם עבורן יצר הקונדיטור המוכשר גרסאות קלילות ומגרות.
לצד המתכונים – מידע על חומרי הגלם, הצעות לשדרוג וטיפים שיבטיחו הצלחה כבר באפייה
הראשונה.
זהו ספרו הרביעי של מיקי שמו. קדמו לו שלושה ספרים שהפכו לרבי מכר ולנכסי צאן ברזל על
מדף ספרי האפייה המקומיים – "מיקי שמו המיטב", "שבתות וחגים" ו"אוצר העוגיות"....
|
|