פסקל פרץ

פסקל פרץ

סופר


» ספרים של פסקל פרץ שנקראים עכשיו:

ללקק אצבעות : בישול קל לקטנים ולגדולים
פסקל פרץ
1.
2.
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון ``לאשה`` ובירחון ``הורים וילדים``, משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים.``מטעמי עיראק`` הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקודמים: ``מטעמי צפון אפריקה``, ``מטעמי ישראל``, ``ללקק אצבעות``.המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות. המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם - עשיר, מגוון וטעים.במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות, קובות, סמבוסק) כבושים (עמבה, שום, סלק), תבשילי קדרה, מתוקים (בקלאוה, זנגולה, לוזינה) ועוד ועוד.הספר ``מטעמי עיראק`` בא להציג בפניכם את המאכלים, לשמר ניחוחות של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין, טעים לחיך, ומעל הכול - משובח....

3.
4.
פסקל פרץ-רובין היא מחברת ספרי בישול, בעלת מדור קבוע בשבועון "לאשה" ובירחון "הורים וילדים", משתתפת בירחון המקצועי למזון, מורה לתזונה וכלכלת הבית, ומופיעה ברדיו ובטלוויזיה בנושאי תזונה ובישול. כמו כן היא מייעצת למפעלי מזון בפיתוח מוצרים ומרצה במסגרות ציבוריות ובחוגים פרטיים."מטעמי עיראק" הוא ספרה הרביעי של פסקל פרץ-רובין. ספריה הקודמים: "מטעמי צפון אפריקה", "מטעמי ישראל", "ללקק אצבעות".המטבח היהודי והישראלי הוא ללא ספק שילוב של מטבחי עדות שונות. המטבח העיראקי הוא אחד הטובים שבהם - עשיר, מגוון וטעים.במטעמי עיראק ממולאים רבים (ירקות, קובות, סמבוסק) כבושים (עמבה, שום, סלק), תבשילי קדרה, מתוקים (בקלאוה, זנגולה, לוזינה) ועוד ועוד.הספר "מטעמי עיראק" בא להציג בפניכם את המאכלים, לשמר ניחוחות של מסורת והווי ולהוקיר את מה שגם יפה לעין, טעים לחיך, ומעל הכול - משובח....

5.
6.
הספר מטעמי צפון אפריקה מכיל מתכונים שנאספו בקרב קהילות צפון אפריקה עיקרו בטוניס, שהיא ארץ מוצאה של המחברת, ואליה נלוות שכנותיה הקרובות - מרוקו, אלג'יר ולוב. לצד המאכלים מופיעים גם אגדות, פתגמים ותאורי הווי וחגים, המעמידים יד לחיי קהילות ישראל בגלויות ערב, ופותחים חלון אל מנהגיהן כאן. הספר פורש בפני הקורא הישראלי את מסורת המטבח המזרחי על עושרה, גיוונה וניחוחותיה, כפי שהיא עדיין נשמרת בנאמנות ובאהבה רבה בקרב יוצאי צפון אפריקה. הספר מקרב גם את מי שאינו מצוי בכך אל אפשרויות בישול מרתקות, ומרחיב את היקפו של המטבח הישראלי המתפתח כאן. המתכונים שבספר מייצגים את כל תחומי המטבח הצפון אפריקני, טבול במנות חמזה והסלטים המיוחדים, דרך הממולאים הפיקנטיים, הפשטידות כמו המעקוד והמנינה, החמין המגוונים כמו הטפינה, הסכינה והניקיטוש, מיני הטאז'ין, גלילות הבשר, הקוסקוס המהולל, הכבושים והמחמצים הצבעוניים והריבות מעשה בית, דברי המאפה והמתיקה המזרחיים, וכלה במאכלים ובמעדנים המיוחדים לחגים. המתכונים הותאמו כולם לדרך הבישול המודרנית ולחיך הישראלי. כל המצרכים והתבלינים ניתנים לקנייה בחנויות בישראל....

7.





©2006-2019 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ