איילת לטוביץ

איילת לטוביץ

סופרת


1.
ל יציאה לטבע, לירוק ולמרחבים הפתוחים מעוררת תיאבון לחיים ולאוכל. אם מדובר בנקניקים וירקות סביב שולחן מתקפל או בארוחה בת שלוש מנות מעל מפה משובצת ומפיות בד. בשרים על הגריל, פשטידות במחבת, עוגות, סלטי פירות ושלל עצות לפיקניק המושלם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

2.
סלט, הארוחה הקלה במיטבה. הוא בעצם ניצול חכם של שאריות מקרר. ואם לא חשבתם מעולם להפוך את העוף שנשאר מאתמול לסלט מתוחכם להיום בערב, הנה שלל מתכונים צבעוניים, יצירתיים וטעימים להפליא. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראלים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'....

3.
לפניכם אוסף של מתכוני פסטה, שהכנתם קלה וקצרה במיוחד. רוב הרטבים מתבשלים בעוד אתם מרתיחים את המים ומבשלים את הפסטה, וכל שנותר הוא לצרף ביניהם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

4.
63 עמ` מתכונים לעוגות שמשימתן לקצור מחמאות .``איפה קנית``? תשאל החמות על עוגת השוקולד העשירה: ``את זה הכנת בבית?`` ישאלו הדודים על משולשי המישמש והאגוזים: ומסיבת יום-ההולדת תהיה חגיגה של ממש. עוגות שמכינים בבית בשביל שייראו כאילו נקנו בחוץ- למי שנוהג לארח לעיתים קרובות. כמו כן תמצאו בספר הרבה עצות לאופה ושלל ציפויים לשכלול. הסדרה ``אז מה אוכלים היום`` מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

5.
מתנות מעשה יד, שהן לא מתלה מקרמה לעציצים. מתנות אכילות, כאלה שהושקעו בהן מחשבה, עבודה והמון אהבה. מתוקות, מתובלות ומלאות ניחוחות של כוונות טובות. משמחות את הלב. שלל מתכונים עם מיגוון הצעות הגשה ועטיפה שניתנת לאכילה. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראלים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'....

6.
המטעמים מהמטבח הלבנוני הם חגיגה של צבעים, טעמים וטריות מזרח - תיכונית. הם עשירים בירק, טחינה, בשר וקטניות, ותורמים לתזונה בריאה ומאוזנת התואמת את האקלים ומזג - הרוח של אזורנו. חומרי הגלם זמינים, ומזמינים להיכנס למטבח ולהכינם. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ....

7.
הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ´....

8.
9.
ממש ארוחה בן רגע. ההקפצה היא אחת הדרכים המהירות, והבריאות ביותר לבישול. לפניכם מיגוון מתכונים מובחרים, שיוכיחו כמה טעים וקל הכנה האוכל המוקפץ. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`. החוברת מצורפת חינם לכל רכישה של מעל 150 ש"ח....

10.
בין אם שבתם מהמזרח - הרחוק ואתם רוצים לחזור אל הטעם, ובין אם תוכניות המסע בטלוויזיה מעוררות בכם חשק לנסות משהו קצת שונה, הנה ספרון שיעשה לכם היכרות עם חומרי הגלם, שיטות הבישול, וכמובן עם שלל מתכונים שייקחו את החיך לתאילנד - המקום הכי אקזוטי שאפשר. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראלים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'....

11.
בקבוקי האלכוהול שקיבלתם לחג מעלים אבק? אילו רק ידעתם מה לעשות איתם... קחו שייקר וקרח, והספרון הבא ילמד אתכם כמה טריקים של מקצוענים, כדי שתוכלו לערבב ולרקוח אלכוהול עם מיצים, עם פירות ואפילו עם פלפלים חריפים. שלל מתכוני קוקטיילים על בסיס וודקה, ויסקי ועוד, בלי פשרות ועם המון טעם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

12.
שנייה אחרי שסגרו את החנויות נזכרתם שאין עוגה בבית. "סתם בשביל שיהיה משהו ליד הקפה," אתם אומרים, ולכן אנחנו מביאים לכם מתכונים לעוגות מהירות, מגוונות, שמצטיינות לצד כוס משקה חם. כמו כן תמצאו בספר הרבה עצות לאופה, ושלל ציפויים לשכלול. ללקק את הקערה, ולאסוף את הפירורים של עוגות "הבית" שאספנו עבורכם. הסדרה "אז מה אוכלים היום" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'....

13.
ספגטי, ברוסקטה, מוצרלה וסקלופינה... המטבח האיטלקי פרץ גבולות והגיע גם אלינו, בשפע מתכונים מהירים, מזינים ומגוונים. הטריות והרעננות של המטבח האיטלקי הופכות אותו מושלם למזג - האוויר שלנו ולאווירה הים - תיכונות שמסביבנו....

14.
הזמן יקר, הבטן מקרקרת והנפש מתאווה להתענג על טעמים, ריחות וצבעים. בספרון זה תמצאו את הטיפים המדויקים כיצד להרכיב מזווה ולקצר תהליכי בישול. איך לשמור את חומרי הגלם, כך שיהיו זמינים לרקיחת ארוחות מרהיבות, מהירות ומלאות טעמים. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'....

15.
הספר שיגיש לכם מיגוון של מעדני עוף קלים ומהירי הכנה. כל המתכונים נבחרו בקפידה, כך שיהיו מופחתי שומן, ועם זאת לא יאבדו טעמם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

16.
אוסף זה של מתכונים צמחוניים רעננים יפתה אפילו אוכלי בשר מושבעים. הם מזינים, הם טעימים, הם מופחתי שומן והם אפילו קלי הכנה. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

17.
הספרון הבא מוכיח כי גם מי שמנהל אורח חיים מיוחד בו אין כל מקום לגלוטן, יכול ליהנות ממטעמים יצירתיים ומגוונים. ממנות ראשונות וחטיפים ועד לחמים מיוחדים וקינוחים נפלאים - כולם נטולי גלוטן ועשירים בטעם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

18.
ספר זה נכתב לכל אוהבי הדגים באשר הם, ולאלה שחומר הגלם העדין הזה מפחיד אותם. זהו מורה נבוכים לדגים טריים, לקפוא ומוקפא, לפילה ולסטייק, עם שלל מתכונים בריאים, מהירים וטעימים. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ'....

19.
אורח-החיים הלא-בריא שאנו מנהלים בין העבודה המאומצת, המשפחה ומירוץ החיים נותן בנו את אותותיו. אם נניח את האצבע על הדופק, נבין שהגיע הזמן לאכול בריא. מאכלים דלי-שומן מפחידים את אוהבי האוכל - מה יהיה על הטעם? בספרון הבא תמצאו מתכונים שלא מתפשרים על שני הדברים - דלי-שומן אך עשירים בטעמים. בשילוב מהירות וקלות הכנה, זהו הספר המתאים לאורח-חיים מהיר, בריא ועשיר....

20.
63 עמ` חמיצות קלה מהולה במתיקות וצבע- הפירות מוסיפים לעוגות לחלוחית ורובדי טעם. פירות יבשים לעוגות עשירות, פירות חמצמצים למאפים מרעננים, פירות אקזוטיים לפצצות טעם מקוריות. עוגות עם פירות הן הפתרון המושלם לסלסלה מתפקעת, או לפירות בשלים מדי. כמו כן תמצאו בספר עצות רבות לאופה. הסדרה ``אז מה אוכלים היום`` מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

21.
22.
קציצות, צ´יפס, המבורגר... נשמע בסיסי ומשעמם? עצמו את העיניים ופתחו את הספרון, שילמד אתכם כמה טעים ומזין יכול להיות המפגש בין הדמיון והיצירתיות לשמן עמוק ובשר טחון. שלל מתכונים בסיסיים כמו מתוחכמים , לארוחה מזינה, משביעה ומשובבת חיך. הסדרה אז מה אוכלים היום? מתמחה במתכונים קלי הכנה, בלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחרו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ´....

23.
ההודים והתאילנדים משמשים בתבשילי הקארי לאינסוף צירופים, שהתבלינים נותנים להם את הניחוח, הטעם וההפתעה. המתכונים שלפניכם מוכיחים כי תבשילי הקארי אינם מחייבים זמן הכנה ארוך, וכי הצירופים הם רק פתח לדמיון. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

24.
כל הספקנים, ולאלה שחשבו שאין מה לעשות במכשיר מלבד להפשיר פיתות ולחמם ירקות. הנה אסופת מתכונים של אוכל אמיתי, המתבשל במיקרוגל - מרקים, דגים, פסטות ובשרים, שמתבשלים מהר וכמעט בלי ללכלך את המטבח. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

25.
לבשר הטחון אינסוף גרסאות ושיטות בישול. אפשר להכין ממנוהמבורגר, פאי, פסטה, פיצות, מליות ועוד ועוד. אפשר להקפיץאותו, לטגן אותו, לבשל אותו ולאפות אותו הכול הוא מקבלבאהבה, לכול הוא משתדך נפלא. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?``מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשרעל הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב,והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפיתאיילת לטוביץ`....

26.
מה פעמים שבעתם ונהניתם מכל המנות הראשונות הקטנות והטעימות שלפני המנה העיקרית? הנה מבחר מתכונים של פינוקי חיך קטנים, כולם ממגש המזטים היווני, ממנות הטאפס הספרדי וממגש האנטיפסטי האיטלקי - מנות קטנות וטעימות, שאפשר גם לחגוג ולהתענג רק עליהן. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ´....

27.
ין כמו מרק חם ומהביל כדי להשכיח את הקור שבחוץ. עם ירקות, עוף, דגים או בשר - מרק אמיתי תוצרת בית, במתכונים מהירי הכנה ועם המון ערכים תזונתיים. את המרק תוכלו להכין ולאכול עוד הערב, וכאן תוכלו גם לקבל רעיונות לתיבולים שונים ודרכי הכנה מגוונות. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

28.
לפניכם אוסף של תבשילי קדירה הכוללים בשר, עוף, דגים וירקות. כל מה שאהבנו, שטעמיו השתבחו בבישול ארוך, שניחוחותיו מילאו את המטבח בחום ובטעם של בית. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

29.
ין אם אתם מכורים למתוק או למריר, או שפשוט מצאתם בו נחמה ופינוק. שוקולד הוא חוף מבטחים, בצורתו הגולמית או מעובד לאין-ספור מתכונים. עוגות ועוגיות, כדורים וריבועים, חם וקר, לפנק או להתפנק, מתכונים פשוטים, מהירי הכנה ונוטפי חמאת-קקאו. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

30.
כן, קינוחים יכולים להיות גם בריאים, בלא להתפשר על הטעם. כן, לא כל קינוח צריך להיות עוגה. כן, יש מי שמחכה כל הארוחה לקינוח ? ובצדק. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

31.
מזון שנצלה על האש הוא תמיד טעים ומלא ניחוחות עשן. בספר זה הבאנו אוסף מתכונים שהם לא רק מעדנים, אלא גם בריאים. המנות אומנם מופחתות שומן, אך לא על חשבון הטעם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

32.
רוחה מזינה היא רווח נקי לגוף ולנשמה. ארוחה מזינה בסוף יום מעייף היא גם מטלה לא קלה, למי שלא מוכן להסתפק בכריך או בסתם חביתה. שלל מתכוני הספרון הזה יגוונו את ארוחות הערב שלכם מבלי להתפשר על עושר בטעמים ובמרכיבים תזונתיים. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ´....

33.
האטריות הן קלות הכנה, בריאות ואהובות במזרח, במערב ואצלנו. ומה המטבח המודרני יכול לרצות יותר? לפניכם מבחר אופני בישול, טעמים וצירופים, שיעוררו את הדמיון ואת התיאבון. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

34.
35.
עשבי התיבול הטריים הופכים אפילו את המנה הפשוטה ביותר למשהו מיוחד. המתכונים שהבאנו כאן מראים איך אפשר להשתמש בעשבי התיבול הנפוצים בבישול היומיומי ואיך ניתן לשפר כל מנה. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

36.
החוכמה העתיקה לשמר פירות וירקות התקבצה ממזרח ומערב, והולידה שלל מתכונים של צ`אטני עמוס טעמים וניחוחות, כבושים ומוחמצים ארומטיים ורליש מתובל. כל אלה ינקדו את האוכל הכי משמים בקרני אור. הכינו צנצנות מעוקרות, ופתחו את חלונות המטבח... כך שגם השכנים ירצו להצטרף לחגיגה של טעמים....

37.
פיצה תוצרת בית, מהבילה מן התנור, היא רמה בפני עצמה. מתכונים אלה מוכיחים עד כמה אפשר להיות מגוונים ויצירתיים בתוספות לפיצה. בספר כלולים גם חטיפים וארוחות בקלי קלות שאפשר להכין בן רגע. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

38.
39.
כשחום התנור פוגש בתכולת תבנית הצלייה, יודעים כל יושבי הבית שעונג גדול מצפה להם. זה הריח, שמבטיח היענות גורפת לבשרים משובחים, עופות, דגים וירקות - בטעמים משגעים, עסיסיים להפליא ומעוררי תיאבון. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

40.
פוי, מטוגן, נימוח וחמאתי - תפוח-אדמה יהיה נוכח כמעט בכל ארוחה, בצורה זו או אחרת. הוא בן לוויה נהדר לכל מנת בשר ועוף, עומד בזכות עצמו ומככב בשלל מתכונים מעוררי תיאבון, כולם של תפוחי-אדמה, שקובצו לספרון זה. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ´....

41.
42.
כשר כל יציאה לטבע, לירוק ולמרחבים הפתוחים מעוררת תיאבון לחיים ולאוכל. אם מדובר בנקניקים וירקות סביב שולחן מתקפל או בארוחה בת שלוש מנות מעל מפה משובצת ומפיות בד. בשרים על הגריל, פשטידות במחבת, עוגות, סלטי פירות ושלל עצות לפיקניק המושלם. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`....

43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.

לכל אלו מאיתנו שרוצים להלחם במגפה של ההשמנה בימינו אך עדין רוצים להנות מארוחות טעימות משביעות ויפות לעין מומלץ ץ ביותר ... המשך לקרוא
לאלו מאיתנו שמגיעים הביתה מותשים ולא רוצים להשקיע הרבה זמן לארוחה מזינה וטובה מומלץ ביותר ... המשך לקרוא
ספרוני "אז מה אוכלים היום?" הם מהווים את היחס הטוב ביותר בין עלות לתועלת בקבוצת "ספרי הבישול" מתכונים מעניינים, פשוטים יחסית, מוגשים היטב, ... המשך לקרוא
אחלה ספר קליל תמציתי וממוקד חווית בחשול למתחילים... המשך לקרוא





©2006-2019 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ