המטבח הלבנוני - אז מה אוכלים היום? # / איילת לטוביץ

המטבח הלבנוני

איילת לטוביץ

אז מה אוכלים היום?
יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2002, מכיל 63 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
1522 התעניינו בספר

תקציר הספר
המטעמים מהמטבח הלבנוני הם חגיגה של צבעים, טעמים וטריות מזרח - תיכונית. הם עשירים בירק, טחינה, בשר וקטניות, ותורמים לתזונה בריאה ומאוזנת התואמת את האקלים ומזג - הרוח של אזורנו. חומרי הגלם זמינים, ומזמינים להיכנס למטבח ולהכינם. הסדרה "אז מה אוכלים היום?" מתמחה במתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ.



פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ