|
1.
|
|
אז איך באמת עושים סושי בבית? מה צריך לקנות בשביל זה ואיפה? ומה עוד אוכלים היפנים? הספר בישול יפני במטבח הישראלי הוא בשורה משמחת: קל להכין אוכל יפני בישראל, קל למצוא את החומרים שמהם עשויים המאכלים, ואין מטבח ישראלי שלא יכול להוצאי מתוכו את המעדנים היפניים המרהיבים שעד עכשיו יכולנו לאכול רק במסעדות. הספר בישול יפני במטבח ישראלי גם עונה על כל השאלות שיכולות לעלות בדעתכם כשאתם חושבים על אוכל יפני. פרט למבוא, שמספק אינפורמציה חשובה ביותר, תמצאו במתכונים עצמם פירוט מדויק של כל שלב ושלב בהכנה, לצד תצלומים מהודרים ואיורים מנחים. ד"ר שרה קפלן היא דיאטנית מומחית, מנהלת היחידה לתזונה בבית החולים קפלן וחוקרת בבית החולים שיבא. רחל גולן היא בעלת חברה לתרגום לשפות המזרח הרחוק. עבודתן המשותפת על הספר הניבה מתכונים שמותאמים במיוחד לקהל הישראלי ומשלבים היכרות מעמיקה עם התרבות היפנית יחד עם מומחיות בתחום האוכל....
|
2.
|
|
ז איך באמת עושים סושי בבית? מה צריך לקנות בשביל זה ואיפה? ומה עוד אוכלים היפנים? הספר בישול יפני במטבח ישראלי הוא בשורה משמחת: קל להכין אוכל יפני בישראל, קל למצוא את החומרים שמהם עשויים המאכלים, ואין מטבח ישראלי שלא יכול להוציא מתוכו את המעדנים היפניים המרהיבים שעד עכשיו יכולנו לאכול רק במסעדות. הספר בישול יפני במטבח ישראלי גם עונה על כל השאלות שיכולות לעלות בדעתכם כשאתם חושבים על אוכל יפני. פרט למבוא, שמספק אינפורמציה חשובה ביותר, תמצאו במתכונים עצמם פירוט מדויק של כל שלב ושלב בהכנה, לצד תצלומים מהודרים ואיורים מנחים. ד``ר שרה קפלן היא דיאטנית מומחית, מנהלת היחידה לתזונה בבית החולים קפלן וחוקרת בבית החולים שיבא. רחל גולן היא בעלת חברה לתרגום לשפות המזרח הרחוק. עבודתן המשותפת על הספר הניבה מתכונים שמותאמים במיוחד לקהל הישראלי ומשלבים היכרות מעמיקה עם התרבות היפנית יחד עם מומחיות בתחום האוכל....
|
|