בישול יפני במטבח הישראלי / שרה קפלן, רחל גולן

בישול יפני במטבח הישראלי

שרה קפלן, רחל גולן

יצא לאור ע"י הוצאת זמורה, מכיל 142 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
385 התעניינו בספר

תקציר הספר
ז איך באמת עושים סושי בבית? מה צריך לקנות בשביל זה ואיפה? ומה עוד אוכלים היפנים? הספר בישול יפני במטבח ישראלי הוא בשורה משמחת: קל להכין אוכל יפני בישראל, קל למצוא את החומרים שמהם עשויים המאכלים, ואין מטבח ישראלי שלא יכול להוציא מתוכו את המעדנים היפניים המרהיבים שעד עכשיו יכולנו לאכול רק במסעדות. הספר בישול יפני במטבח ישראלי גם עונה על כל השאלות שיכולות לעלות בדעתכם כשאתם חושבים על אוכל יפני. פרט למבוא, שמספק אינפורמציה חשובה ביותר, תמצאו במתכונים עצמם פירוט מדויק של כל שלב ושלב בהכנה, לצד תצלומים מהודרים ואיורים מנחים. ד``ר שרה קפלן היא דיאטנית מומחית, מנהלת היחידה לתזונה בבית החולים קפלן וחוקרת בבית החולים שיבא. רחל גולן היא בעלת חברה לתרגום לשפות המזרח הרחוק. עבודתן המשותפת על הספר הניבה מתכונים שמותאמים במיוחד לקהל הישראלי ומשלבים היכרות מעמיקה עם התרבות היפנית יחד עם מומחיות בתחום האוכל.




לקט ספרים מאת שרה קפלן, רחל גולן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של שרה קפלן, רחל גולן






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ