מיכל וקסמן

מיכל וקסמן

סופר


1.
להאכיל קטנטנים יכול להיות פרוייקט מורכב ומתיש, אבל זה לא חייב להיות כך... - איך תדעו אם התינוק שלכם אוכל מספיק? - מתי כדאי להתחיל את החשיפה למזון מוצק? - נכון שבמבה זה בריא? - מה הקשר בין אוכל לשנת לילה טובה יותר? - האם איחור בחשיפה למזון מוצק יכול לגרום להפרעות אכילה? - איך מעודדים ילדים לאכול? - למה טוב לאפשר אכילה בידיים? - מה הקשר בין עצמאות, גבולות וזמני ארוחות? - איך צריך להיראות תפריט שבועי של תינוק? - האם הקפאה מורידה מערכו התזונתי של האוכל? - מה הקשר בין ארוחות ויכולות חברתיות אצל קטנטנים? - למה ילדים הם כל - כך בררנים? - האם יש אוכל שמהווה סכנה לתינוקות? את התשובות לכל השאלות האלה ולעוד הרבה אחרות, תמצאו בספר שלפניכם, שנועד להדריך הורים צעירים, וגם מנוסים, במבוך הפתלתל שלה הכנת אוכל לקטנטנים. בצד מידע עדכני טיפים יעילים, תמצאו בספר גם המלצות לבניית תפריטים שבועיים והמון מתכונים טעימים, קלים להכנה ומותאמים לצורכיהם המשתנים של תינוקות בכל גיל. ...

2.
התינוקות הקטנטנים, שרק אתמול מרחו רסק תפוחים על פרצופם, גדלו מהר. נולדו להם עוד אחים פצפונים. הזמן רץ, מבנה המשפחה השתנה, יש סוגיות חברתיות וחינוכיות חדשות לתת עליהן את הדעת. רק עניין אחד עדיין מעסיק אותנו, ההורים, כמעט בכל הזדמנות: אוכל. מה לתת לילדים לאכול? האם הם אוכלים מספיק? למה הם כל כך בררנים? למה כל המלחמות מתנהלות דווקא סביב השולחן? איך מפחיתים את צריכת הממתקים והחטיפים? מה עושים כשהם עולים יותר מדי במשקל? או לא עולים מספיק? בספר שבידכם תמצאו תשובות לחלק מהשאלות המטרידות את כולנו, כמו גם הרבה חומר למחשבה במגוון נושאים שמחברים בין הורות והתנהלות משפחתית טובה ונעימה לאוכל וארוחות. ככל שילדינו גדלים, הולכים ופוחתים הכללים והחוקים המובהקים שנועדו להנחות אותנו כהורים ולסמן לנו שעלינו על דרך המלך להאכלה נכונה ולגידול נכון שלהם, ושלנו איתם. הספר הזה יוביל אתכם אל המלצות, מידע חיוני, שיטות ייעול, דרכי התארגנות, הצעות לתפריטים שבועיים וגם אוסף גדול של מתכונים מגוונים ופשוטים, שגם בשלנים מתחילים יוכלו להכין בהצלחה. מיכל וקסמן היא מחברת רב-המכר טעמים ראשונים, שהפך לספר חובה בכל בית שבו גדלים תינוקות. היא חיה בתל אביב עם בן זוגה שי ושני ילדיהם, איתי בן 9 ואלה בת 4....

3.
מיכל וקסמן, מלכת הבישול לילדים ומחברת רבי-המכר טעמים ראשונים וארוחת ילדים, עוברת למגרש של הגדולים עם מדריך להכנת ארוחות מהירות, שישנה את חייכם במטבח. ארוחה היא הזמן הזה ביום שבו עוצרים הכל ומתפנים לכבד את הגוף במשהו שמסמן וי לצד חמשת המ"מים: מזין, מאוזן, משביע, מספק, משמח. המתכונים בספר זה כוללים ארוחות שלמות, שדרך הכנתן מתוארת כיחיד אחת לפי סדר התארגנות ושלבי ההכנה. ארוחות קלות או כבדות, בשריות או צמחוניות, חמות או קרות, להרבה אנשים או למעט - לבחירתכם. תמצאו כאן משהו לכל זמן ולכל עונה, שעה ומצב רוח. אפשר לבשל את הארוחות האלה במהירות - תוך 10, 20 או 30 דקות - הן עשויות מחומרים טובים ובמתכונים משולבים טכניקות וקיצורי דרך שיעזרו לכם להתייעל במטבח. זוהי עסקת חבילה רב-שלבית, שעם קצת ריכוז, מעקב מדויק ותרגול, תהפוך אתכם לבשלנים טובים ויעילים יותר, והכי חשוב: תשנה לנצח את גישתכם למטבח ואת הצורה שבה אתם חושבים על בישול. מיכל וקסמן היא בשלנית ומחברת ספרי אוכל. בזמנה החופשי היא מתחזקת את בלוג האוכל הפופולרי שלה תוצרת בית וטור שבועי בערוץ האוכל של YNET. היא חיה בת אביב עם בעלה וילדיהם....







©2006-2019 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ