קרלו לאי

קרלו לאי

סופר


1.
ל אחד יכול להיות אמן פסטה בעזרת המתכונים הקלאסיים, הטיפים השימושיים והסודות המקצועיים של השף האיטלקי קרלו לאי. ספר זה ילמדכם בדיוק איך מכינים אנשי בולוניה את רוטב הבולונז (שם הם קוראים לו דווקא ``ראגו``) למה בגנואה מכינים פסטו כל כך נפלא ומדוע לעולם לא כדאי להזמין טלייטלה ברומא. כולם יודעים שפסטה טרייה היא הדבר, ובכל חנות לכלי מטבח ...

2.
כל אחד יכול להיות אמן פסטה בעזרת המתכונים הקלאסיים, הטיפים השימושיים והסודות המקצועיים של השף האיטלקי קרלו לאי. ספר זה ילמדכם בדיוק איך מכינים אנשי בולוניה את רוטב הבולונז (שם הקוראים לו דווקא "ראגו"), למה בגנואה מכינים פסטו כל כך נפלא ומדוע לעולם לא כדאי להזמין טלייטלה ברומא. כולם יודעים שפסטה טרייה היא הדבר, ובכל חנות לכלי מט...

3.
כל אחד יכול להיות אמן פסטה בעזרת המתכונים הקלאסיים, הטיפים השימושיים והסודות המקצועיים של השף האיטלקי קרלו לאי. ספר זה ילמדכם בדיוק איך מכינים אנשי בולוניה את רוטב הבולונז (שם קוראים לו דווקא "ראגו"), למה בגנואה מכינים פסטו כל כך נפלא ומדוע לעולם לא כדאי להזמין טלייטלה ברומא. כולם יודעים שפסטה טרייה היא הדבר, ובכל חנות לכלי מטבח ני...

4.





©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ