פסטה - כל אחד יכול / קרלו לאי

פסטה

כל אחד יכול

קרלו לאי

יצא לאור ע"י הוצאת ידיעות אחרונות, בשנת 2003, מכיל 123 עמודים, תירגום: נטע גורביץ.







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
193 התעניינו בספר

תקציר הספר
כל אחד יכול להיות אמן פסטה בעזרת המתכונים הקלאסיים, הטיפים השימושיים והסודות המקצועיים של השף האיטלקי קרלו לאי. ספר זה ילמדכם בדיוק איך מכינים אנשי בולוניה את רוטב הבולונז (שם קוראים לו דווקא "ראגו"), למה בגנואה מכינים פסטו כל כך נפלא ומדוע לעולם לא כדאי להזמין טלייטלה ברומא. כולם יודעים שפסטה טרייה היא הדבר, ובכל חנות לכלי מטבח ניתן לרכוש מכונת פסטה. מפחדים לנסות? עם ההוראות הפשוטות של קרלו תוכלו לומר אריווי - דרצ'י לחששות. ואתם לא צריכים מימון מיוחד - רוב הכלים האחרים הדרושים כדי להכין ולהגיש פסטה טרייה כבר נמצאים בוודאי במטבח שלכם. הטקסט המפורט והתמונות המרהיבות ידריכו אתכם, צעד אחר צעד, להכין ממיטב המתכונים של ספגטי, פטוצ'יני, לזניה, רביולי, טורטליני וניוקי. המדריך המקיף של קרלו לבחירת המצרכים היבשים, הגבינות האיטלקיות, הבשר, התבלינים בעצמכם - זה קל! לטעמים אין אח ורע. אז גשו להרשים את החברים והמשפחה, ואחר כך מזגו לעצמכם כוס של יין איטלקי טוב - הגיע הזמן לאכול פסטה!




לקט ספרים מאת קרלו לאי
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של קרלו לאי






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ