פסטה - כל אחד יכול / קרלו לאי

פסטה - כל אחד יכול

קרלו לאי

יצא לאור ע"י הוצאת משכל (חמד+ידיעות אחרונות), מכיל 125 עמודים,







ספר בסדר דירוג של שלושה כוכבים
3
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:56
322 התעניינו בספר

תקציר הספר
ל אחד יכול להיות אמן פסטה בעזרת המתכונים הקלאסיים, הטיפים השימושיים והסודות המקצועיים של השף האיטלקי קרלו לאי. ספר זה ילמדכם בדיוק איך מכינים אנשי בולוניה את רוטב הבולונז (שם הם קוראים לו דווקא ``ראגו``) למה בגנואה מכינים פסטו כל כך נפלא ומדוע לעולם לא כדאי להזמין טלייטלה ברומא. כולם יודעים שפסטה טרייה היא הדבר, ובכל חנות לכלי מטבח ניתן לרכשו מכונת פסטה. מפחדים לנסות? עם ההוראות הפשוטות של קרלו תוכלו לומר אריווי-דרצ`י לחששות. ואתם לא צריכים מימון מיוחד ? רוב הכלים האחרים הדרושים כדי להכין ולהגיש פסטה טרייה כבר נמצאים בוודאי במטבח שלכם. הטקסט המפורט והתמונות המרהיבות ידריכו אתכם, צעד אחר צעד, להכין ממיטב המתכונים של ספגטי, פטוצ`יני, לזניה, רביולי, טורטליני וניוקי. המדריך המקיף של קרלו לבחירת המצרכים היבשים, הגבינות האיטלקיות, הבשר, התבלינים ועשבי התיבול יהפכו אתכם למומחים של ממש. נסו בעצמכם ? זה קל! לטעמים אין אח ורע. אז גשו להרשים את החברים והמשפחה, ואחר כך מזגו לעצמכם כוס של יין איטלקי טוב ? הגיע הזמן לאכול פסטה! קרלו לאי גדל במטבח והחל לעזור לאמו להכין פסטה כבר בגיל שלוש. הוא נולד במילנו אולם בהיותו בן 16 עברה משפחתו לסרדיניה ופתחה שם את אל סרוולי דה מילאן (``הטעמים הטובים של מילנו``), המסעדה המשפחתית שבה עד היום הם אופים לחם טרי מדי יום, מכינים פסטה טרייה, ומבשלים אוכל איטלקי נפלא עם המגע המיוחד של סרדיניה. קרלו לאי נישא לישראלית וחי כיום עם משפחתו בישראל. הוא הבעלים והשף של מסעדת מילנו שבגן-העיר, תל אביב.




לקט ספרים מאת קרלו לאי
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של קרלו לאי






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ