מדף הספרים של דורון - הספרים שדירג


כאן נמצאים הספרים שקרא והדירוג שנתן לכל אחד מהם.


דורון
בן 62
רמת גן



Simania RSS

מדף הספרים של דורון - הספרים שדירג


מיין לפי: הצג כ:
יעקב בר סלע, איש מכירות במסע עסקים לא מוצלח במיוחד, נזרק בבושת פנים ממשרדו של לקוח לא מרוצה ולפתע נתקל בחבר ילדות בעיר זרה. פגישה זו משנה את מסלול חייו. הוא מוצא את עצמו בלב עולם הצללים של הריגול התעשייתי. מרגע זה העלילה לא מפסיקה להפתיע. התרחשות גוררת התרחשות, ותפנית רודפת תפנית. הסיפור נע במהירות בין דבלין, ליון, תל אביב, המילטון,
איריס מוסיוף - מעצבת בעלת ניסיון עשיר בעיצוב אירועים, עיצוב חלונות ראווה וסטיילינג בהפקות מקצועיות לתוכניות טלוויזיה (אהרוני ערוץ 10) ובעיתונות. בספרה טאצ´ זה כל העיצוב, חולקת איריס ידע, רעיונות וטיפים שיהפכו כל ארוחת חג משפחתית, יום הולדת לקטנים ולגדולים או מפגש חברות לארוחת בוקר, לחוויה חושית. חגיגה אמיתית. את הסטודיו לעיצוב
הגבינה היא מאכל מוצלח במיוחד, ואולי משום כך החלו בני האדם לייצר אותה עוד בתקופה הפרהיסטורית. ברחבי העולם קיימים אלפי סוגים של גבינות. הסגנונות והטעמים השונים של הגבינה הם תוצאה של שימוש בחומרי גלם שונים, מינים שונים של חיידקים ועובש, רמות שונות של שומן, משכי זמן שונים של התיישנות, סוגי עיבודים שונים ומקורות חלב שונים. גורמים אחרי
אליסה מארץ הפלאות לא ידעה בדיוק לאן היא רוצה להגיע, אבל דבר אחד היה ברור לה: היא רוצה להגיע. בפשטות, מתוך אמונה באנשים שפגשה היא יצאה למסע אל הלא נודע, בסופו גילתה הרבה יותר מאשר את עצמה. סיפורה דומה לאלה של רובנו.על פי רוב, בכוחו של כל אחד מאיתנו ליצור לעצמו בחייו בכלל, ובסביבת עבודתו בפרט את המציאות המוצלחת ביותר עליה חלם. האם אתם יו
תשאלו סביבכם מה הארוחה האהובה ביום, רבים יענו שזו ארוחת הבוקר, אבל לא ימהרו לענות מה הם נוהגים לאכול בארוחה זו.יתכן שרבים אוהבים את הרעיון של ארוחת הבוקר אבל לא ממהרים לטרות להכין אותה.
"וישנן התמונות שרז זוכר היטב: אלו שבהן הוא מחייך למרות שהוא עצוב, כי אמרו לו שרק כך אפשר להצטלם..." לרז יש אלבים תמונות סודי. מה הוא מקפיד להסתיר, ומה קורה כשהאלבום נופל פתאום לידיו של זר? זהו סיפור מסע רגיש ויוצא דופן, המתאר את הפסיעות הראשונות במחוזות שבין אחיזה וויתור, את הצעדים המבוהלים לקראת שינוי, ועל הבחירה בשביל שבסופו מוש
מצוות "והגדת לבנך", הנחלתה של התורה מדור לדור, היא מצווה חשובה מאוד בצד לימוד התורה, ודרכה נוצרת המשכיות בעיצוב זהות יהודית על פני דורות. הגדה לראש השנה הוא ספר ראשון מסוגו המתמקד בחג הפותח את השנה העברית, סמל ההתחדשות והמבט אל העתיד. הספר בנוי משלושה פרקים: מנהגים, סימנים וקידושים - בצירוף תמונות תלת-ממדיות מרהיבות. כל אלה יוצרים י
מה יש בו, במועדון הכדורגל התל-אביבי, שהופך אותו למושא הערצה ואהדה בקרב כל כך הרבה אנשים? די לעמוד בסמוך לארון הגביעים המפואר, העמוס והעשיר ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי, כדי לחוש במשק כנפיה של הרוח המכבית. סיפורן של מאה השנים (הראשונות...) של המועדון, צילומים, מאמרים וכל מה שאהוב על האוהדים.
הגדה לפסח בתלת מימד הגדה לפסח אמנותית וחדשנית המשלבת פיסול אמנותי עם צילום תלת מימד ! כל התמונות להגדה לפסח במימד אחר פוסלו בידי אמנית וצולמו בתלת מימד, כך שהדמויות "יוצאות" מדף ההגדה של פסח כאילו הן אצלך על השולחן!! את התמונות רואים בעזרת משקפיים מיוחדים המצורפים להגדה לפסח, את הטקסט קוראים רגיל. ההגדה של פסח: הגדה במימד אחר
הגדה לפסח בתלת מימד הגדה לפסח אמנותית וחדשנית המשלבת פיסול אמנותי עם צילום תלת מימד ! כל התמונות להגדה לפסח במימד אחר פוסלו בידי אמנית וצולמו בתלת מימד, כך שהדמויות "יוצאות" מדף ההגדה של פסח כאילו הן אצלך על השולחן!! את התמונות רואים בעזרת משקפיים מיוחדים המצורפים להגדה לפסח, את הטקסט קוראים רגיל. ההגדה של פסח: הגדה במימד אחר
בארוחות חג הפסח, ובייחוד בארוחת ליל הסדר, מתכנסים כל בני המשפחה סביב שולחן אחד שעליו מאכלים ממסורת משפחתית רבת שנים. לצד המנות המסורתיות מוגשות גם מנות חדשות ומיוחדות המעשירות את שולחן הסדר. בספר זה קובצו מתכונים של מנות ראשונות, תוספות, סלטים, מנות עיקריות ומנות אחרונות מתוקות. המתכונים מוסברים בפירוט ומלווים בתמונות מרהיבות
"מרגע שהבנתי שכל מה שאני חווה בחיי הספורטיביים מעצב את מי שאהיה בעתיד בכל התחומים, אפשר לומר ש"גיליתי את האור...". התברר לי שאי אפשר להפריד בין הפרקים השונים בחיינו, וכי אם נשים בצד תכונות גנטיות שרכשנו מהורינו, הרי אנחנו בסופו של דבר תוצר של סך החוויות שעברנו בחיינו, או במילים אחרות - הנסיון שצברנו. הרי ככל שאנו חווים דברים רבים יותר
בין אם הם מסודרים באדניות, צומחים בארוגות השדה או הגינה, או גדלים פרא בנופים הפתוחים או בשולי הדרך, ובין אם הם מחכים לנו טריים או יבשים בחנויות הירק והתבלין, לצמחים שסביבנו שפע של סגולות ותועלת לבריאות. בשילוב הנכון הם משלימים חסרים בגופנו, מטפלים במכאובינו וחוליינו, ואף עוזרים לנו להישאר בריאים. אבי ציטרשפילר, תבלינאי ועשבונאי


©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ