נאוה ליבמן

נאוה ליבמן

סופר


1.
הגבינה היא מאכל מוצלח במיוחד, ואולי משום כך החלו בני האדם לייצר אותה עוד בתקופה הפרהיסטורית. ברחבי העולם קיימים אלפי סוגים של גבינות. הסגנונות והטעמים השונים של הגבינה הם תוצאה של שימוש בחומרי גלם שונים, מינים שונים של חיידקים ועובש, רמות שונות של שומן, משכי זמן שונים של התיישנות, סוגי עיבודים שונים ומקורות חלב שונים. גורמים אחרים כוללים הוספת חומרי טעם, כגון עשבים ותבלינים, סוג העץ המשמש לאחסון ועיבוד בשיטות שונות כמו עישון מזון; וכן תהליך הפסטור יכול להשפיע על טעם המוצר. בספר זה קובצו מגוון מתכוני גבינה נפלאים....

2.
מצוות "והגדת לבנך", הנחלתה של התורה מדור לדור, היא מצווה חשובה מאוד בצד לימוד התורה, ודרכה נוצרת המשכיות בעיצוב זהות יהודית על פני דורות. הגדה לראש השנה הוא ספר ראשון מסוגו המתמקד בחג הפותח את השנה העברית, סמל ההתחדשות והמבט אל העתיד. הספר בנוי משלושה פרקים: מנהגים, סימנים וקידושים - בצירוף תמונות תלת-ממדיות מרהיבות. כל אלה יוצרים יחד חוויה מרתקת והופכים את ההגדה לראש השנה לכלי מוחשי, רב-ערך ומלא עניין....






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ