![]() |
|
|
תקציר הספר
הגבינה היא מאכל מוצלח במיוחד, ואולי משום כך החלו בני האדם לייצר אותה עוד בתקופה הפרהיסטורית.
ברחבי העולם קיימים אלפי סוגים של גבינות. הסגנונות והטעמים השונים של הגבינה הם תוצאה של שימוש בחומרי גלם שונים, מינים שונים של חיידקים ועובש, רמות שונות של שומן, משכי זמן שונים של התיישנות, סוגי עיבודים שונים ומקורות חלב שונים. גורמים אחרים כוללים הוספת חומרי טעם, כגון עשבים ותבלינים, סוג העץ המשמש לאחסון ועיבוד בשיטות שונות כמו עישון מזון; וכן תהליך הפסטור יכול להשפיע על טעם המוצר.
בספר זה קובצו מגוון מתכוני גבינה נפלאים.
ברחבי העולם קיימים אלפי סוגים של גבינות. הסגנונות והטעמים השונים של הגבינה הם תוצאה של שימוש בחומרי גלם שונים, מינים שונים של חיידקים ועובש, רמות שונות של שומן, משכי זמן שונים של התיישנות, סוגי עיבודים שונים ומקורות חלב שונים. גורמים אחרים כוללים הוספת חומרי טעם, כגון עשבים ותבלינים, סוג העץ המשמש לאחסון ועיבוד בשיטות שונות כמו עישון מזון; וכן תהליך הפסטור יכול להשפיע על טעם המוצר.
בספר זה קובצו מגוון מתכוני גבינה נפלאים.
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים