חלום לבן - לקט מתכוני גבינה / נאוה ליבמן

חלום לבן

לקט מתכוני גבינה

נאוה ליבמן

יצא לאור ע"י הוצאת מדיה 10, בשנת 2010, מכיל 92 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
2 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:61
694 התעניינו בספר

תקציר הספר
הגבינה היא מאכל מוצלח במיוחד, ואולי משום כך החלו בני האדם לייצר אותה עוד בתקופה הפרהיסטורית.
ברחבי העולם קיימים אלפי סוגים של גבינות. הסגנונות והטעמים השונים של הגבינה הם תוצאה של שימוש בחומרי גלם שונים, מינים שונים של חיידקים ועובש, רמות שונות של שומן, משכי זמן שונים של התיישנות, סוגי עיבודים שונים ומקורות חלב שונים. גורמים אחרים כוללים הוספת חומרי טעם, כגון עשבים ותבלינים, סוג העץ המשמש לאחסון ועיבוד בשיטות שונות כמו עישון מזון; וכן תהליך הפסטור יכול להשפיע על טעם המוצר.
בספר זה קובצו מגוון מתכוני גבינה נפלאים.



פרסומת

לקט ספרים מאת נאוה ליבמן
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של נאוה ליבמן






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ