ג'ודי ודידי הן אמהות צעירות לילדים קטנים, לכל אחת מהן קריירה משלה, ויחד עם זאת הן מצליחות, בהנאה מרובה, להמשיך בעיסוקיהן האהובים - לבשל, לארח, להפתיע, לאלתר ולאכול. הן מזמינות למטבחן המשותף את כולם: מי שאוהב לבשל - ומחפש רעיונות חדשים. מי שלא יודע לבשל - ומחפש דרך קלה ונעימה ללמוד. מי שנרתע ממתכונים מסובכים - ומחפש קיצורי דרך. ובעיק
190 עמודים.
"כשאנחנו מבשלים בעצמנו קל לנו להכין דברים שאנחנו אוהבים, כדי שיהיה לנו טעים. זה פינוק, והפינוק הוא משפחתי. כמובן, גם ההליך יכול להיות משפחתי – הילדים תמיד שמחים לעזור בבישול (ולפעמים אפילו הבעל).
מי שמפחד שיפסיק מיד!
החוכמה האמיתית היא להשתמש יומיום במוצרים פשוטים ולהכין מהם, כל פעם מחדש, ארוחה שהיא חגיגה."
דידי תמרי.
בי
לאחר ההצלחה הגדולה של שני הספרים הראשונים, יוצא לאור הספר השלישי בסדרת "פשוט טעים" - סדרת ספרי בישול המאגדת בתוכה מתכונים שכשמם כן הם, פשוטים, טעימים ומשמחים. השפית המוכשרת אביגיל מייזליק איגדה תבשילי ירקות, תבשילי אורז פסטה וקטניות, תבשילי בשר, תבשילי דגים ומרקים נפלאים. זוהי ההזדמנות שלכם לבשל עוף בשזיפים, קינואה עם בטטות וקארי ה
"פעם, לפני שנים, כתבתי ספר עם חברה.הספר "פשוט טעים" התחיל כבדיחה פרטית בין שתינו, והפך להיות רב - מכר והצלחה גדולה. עברו מספר שנים, נוספו ילדים, חלפו הרבה ארוחות, והיום אני מגישה לכם את המתכונים החדשים שלי, שאותם ערכתי עבורכם בארוחות מסודרות. כאם ל - 3 ילדים, נשואה, אדריכלית, מרצה וכותבת, וכמובן נהגת, עוזרת כובסת, ו... מבשלת, אני חייבת להוד
בעוד חברותיה של גאיה מגלות את ניצני הבגרות ואת בני המין השני, נאלצת גאיה, תלמידת כיתה ז' מרמת גן להתמודד עם מחלה קשה המסכנת את חייה. אך לא רק המחלה עומדת במרכז חייה. בצד המחלה מטפחת גאיה אהבה גדולה וסודית. לראשונה אנחנו פוגשים את גאיה כשהיא הולכת לבית הספרת וראשה פיאה נוכרית במקום שערה שנשר בגלל הטיפולים. בלבה פחדים רבים אך גם תקווה
נעמי רגן - בת יפתח. "בת יפתח" הוא סיפורה של בת שבע הלוי, יפיפייה ברוכת כשרונות בת שמונה - עשרה, שגדלה בקליפורניה ושודכה לתלמיד חכם ירושלמי מבטיח. אביה העשיר יזם את השידוך כדי לקיים נדר שנדר לפני שנים, ךהנציח את שושלת אבותיו החסידית. אך מחיר קיום הנדרהוא נורא, שכן לבת שבע הצעירה והתוססת יש חלומות. היא שואפת ללמוד צילום, היא רוצה לטייל