שוקיים/כרעיים כמספר הסועדים או יותר,
3-4 תפוחי אדמה לבישול ,לפרוס פרוסות דקות של חצי סמ׳.
פפריקה מתוקה/ חריפה אם רוצים.
מלח
שמן
6-8 שיני שום כתוש
כוס מים
בתבנית חד פעמית לשים העופות + פרוסות תפוחי האדמה,לפזר פפריקה, המלח, השום, ועל זאת לפזר שמן ,ומים, וללוש הכל בידיים כך שהכל ייצבע אדום/כתום.
לחסות עם נייר כסף, להניח על רשת הברזל של התנור במרכז, על 180 מעלות, למשך שעה ועשרים דקות, כפתור הסלקטור -טורבו עם פס תחתון ועליון,
לאחר זמן זה אני מסירה את נייר הכסף וממשיכה בישול של רבע שעה נוסף - לצורך שיזוף/צליה.
קלי קלות וטעים טעים.
ליד אפשר להוסיף אורז לבן , וסלט חסה רענן .
בתיאבון.
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה