ט"ו בשבט ממשמש ובא, ומדוע לא להכין עוגה טעימה לחג?
אז יש לי מתכון פשוט וקל שאפשר לגוון באופן אישי:
עוגה לט"ו בשבט
החומרים: 2-3 ביצים, שלושת רבעי כוס סוכר,אפשרי חום,חצי כוס שמן,כוס מיץ תפוזים, שתיים וחצי כוסות קמח,
שקית אבקת אפייה, ולגיוון: פירות יבשים קצוצים דק, או פצפוצי שוקולד, או תפוח ובננה שחתכנו לריבועים קטנטנים.
ההכנה: מערבבים בקערה את הביצים, הסוכר והשמן טוב טוב, מוסיפים מיץ תפוזים, קמח ואבקת אפייה לסירוגין
עד שהחומרים מתאחדים לעיסה לא דלילה מדי ולא סמיכה מדי, ואז מוסיפים את הפירות היבשים הקצוצים, או את השוקולד, או את חתיכות הבננה והתפוח.
משמנים תבנית בינונית מרובעת או עגולה, מעבירים אליה את התערובת שהכנו, ואופים בתנור ב170-180 מעלות למשך כ-35 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה ויציבה.
בתיאבון,וכדאי לנסות. ממליצה!
אם יש לכם הצעות לקרם לעוגה, אשמח לשמוע
הוסף תגובה |
קישור ישיר להודעה