פורומים » בישול

ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.

+ הוסף הודעה חדשה

» נצפה 17437 פעמים מאז תחילת הספירה.

  • לפני 13 שנים צריכה מתכון טוב עם גבינה בולגרית ובלי ביצים... דובה

    • לפני 13 שנים אם עוד לא מאוחר... שושקה

    • לפני 13 שנים בורקסים חני

      • לפני 13 שנים דולמי איך מסתדר רוטב אדום עם בורקס panyola

        • לפני 13 שנים חג חני

          • לפני 13 שנים את מגלגלת את הגבינה בתוך החציל טובלת בביצה וקמח panyola

            • לפני 13 שנים אני חני

              • לפני 13 שנים כן אמרת שיש פטרוזיליה אנסה זאת panyola

      • לפני 13 שנים אחותי מבריזה אבל אני אנסה כל מה שאנייכולה עם חצילים. דובה (ל"ת)

        • לפני 13 שנים אבל יש לך שפ בבית חני (ל"ת)

          • לפני 13 שנים השף שלי לא אוהב חצילים וקישואים. שני הדברים היחידים... אבל הוא עוד ילמד על חצילים כי אני לא יכולה בלי. הוא שונא שאני הולכת לאכול אצל אמא דובה

            • לפני 13 שנים בוקר חג חני

              • לפני 13 שנים אף פעם לא הסתדרתי עם בישול חצילים. זה יוצא לי מר או לא טעים... לאמא זה יוצא כמו שצריך. אז אין לי ברירה אלא לסמוך על חסדיה דובה (ל"ת)

                • לפני 13 שנים אמא זו אמא דובה בכל גיל חני

                  • לפני 13 שנים הרבה יותר מסובך להוריד במשקל אחרי שהתמכרת לחציל עם חלה. נעמה 38 (ל"ת)

                    • לפני 13 שנים מילא חציל אבל חלה - ממש להתנזר. אנקה (ל"ת)

                      • לפני 13 שנים אני לעולם לא אתנזר מבצקים,!!! אבל חציל נו באמת זה ממש בכיה לדורות להוריד את זה נעמה 38 (ל"ת)

                        • לפני 13 שנים אף פעם אל תגידי -לעולם לא :) אנקה

                        • לפני 13 שנים נעמה חני

                    • לפני 13 שנים כמה חני

                      • לפני 13 שנים חחחח כמעט חטפתי התקפת אסטמה מהרעיון נעמה 38 (ל"ת)

                      • לפני 13 שנים איזה יופי. אנקה

                        • לפני 13 שנים אצלנו חני

                          • לפני 13 שנים ראש עיר ספורטיבי רק מוסיף נקודות אנקה

                            • לפני 13 שנים בחג חני

                              • לפני 13 שנים אז מה? היית בפארק או לא? אנקה (ל"ת)

                                • לפני 13 שנים לא חני

                                  • לפני 13 שנים למה העלמה היתה ערה עד אנקה

                                    • לפני 13 שנים נו חני

                                      • לפני 13 שנים בשעות הבוקר המוקדמות האלו אנקה

                • לפני 13 שנים שמעת על חצילים בלאדי? אנקה

                • לפני 13 שנים יקירתי אמא שלי לא למדה אותי להכין חביתה , אני מאמינה שאת מסוגלת להיות אוטודידקטית. ועכשיו בנוגע לחצילים נעמה 38

                  • לפני 13 שנים בטיכון זה יוצא שומני או שרוף, באפיה זה מר מאוד או מלוח ממש עד מצב שאי אפשר לאכול :( דובה

                    • לפני 13 שנים חציל צריך להקפיץ קלות בידיים ולראותי אם קל ואוורירי panyola

                      • לפני 13 שנים אני צריכה קורס חצילים דובה (ל"ת)

                        • לפני 13 שנים שלב ראשון בקורס לחצילים הוא לבחור אותם panyola

                        • לפני 13 שנים .....דובלה.....למה שלא תמשיכי לעשות בוחטות....ותיתני לטבחיות לבשל לך את החצילים.....לא חשבת על זה ?..... Disraeli (ל"ת)

                          • לפני 13 שנים לא חשבתי על זה מפני שלא משנה כמה כסף יהיה לי- אוכל מעולם לא היה משהו שעלי לשלם כדי שיעשו לי. אני מעדיפה ספר או כונן חיצוני נוסף על סטייק. דובה

                            • לפני 13 שנים .....דובלה.....מענין אבל ליפני הרבה הרבה שנים חשבתי בידיוק כמוך..... Disraeli

    • לפני 13 שנים דובית, עדיין לא סיפרת לנו איך היתה הפסטה עם אבוקדו אנקה

      • לפני 13 שנים יש לי אח של שף שמבשל יותר טוב :} ובכלל עגבניות לא באות טוב עם אבוקדו.... דובה (ל"ת)

    • לפני 13 שנים דובין panyola

      • לפני 13 שנים נראה טוב מאד! omriqo

        • לפני 13 שנים את הבצק הזה למרות ההוראות וגם לאחר קירור קשה לחתוך panyola

          • לפני 13 שנים כן, נשמע פשוט וטעים omriqo

      • לפני 13 שנים תודה :) הצלת אותנו! דובה (ל"ת)

        • לפני 13 שנים בכיף. גם לא צריך להצמד למתכון כל גבינה שיש לך תתאים panyola

          • לפני 13 שנים את מקצועית, אני סתם עושה לפי מתכונים ולא יורדת מהם... דובה

            • לפני 13 שנים עם הנסיון יבוא הבטחון לשנות-איך יצא? panyola (ל"ת)

              • לפני 13 שנים מצויין :) השתמשנו גם בגבינת עיזים מצויינת ובסוף השארנו את זה וסיימנו אתמול תוך כדי סרט, במקום לקחת לערב סוכות את המעדן- עשינו מהר פיצה. דובה (ל"ת)






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ