פורומים » בישול

ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.

+ הוסף הודעה חדשה

» נצפה 17481 פעמים מאז תחילת הספירה.

  • לפני 13 שנים ו-1 חודשים צריכה מתכון טוב עם גבינה בולגרית ובלי ביצים... דובה

    • לפני 13 שנים ו-1 חודשים אם עוד לא מאוחר... שושקה

    • לפני 13 שנים ו-1 חודשים בורקסים חני

      • לפני 13 שנים ו-1 חודשים דולמי איך מסתדר רוטב אדום עם בורקס panyola

        • לפני 13 שנים ו-1 חודשים חג חני

          • לפני 13 שנים ו-1 חודשים את מגלגלת את הגבינה בתוך החציל טובלת בביצה וקמח panyola

            • לפני 13 שנים ו-1 חודשים אני חני

              • לפני 13 שנים ו-1 חודשים כן אמרת שיש פטרוזיליה אנסה זאת panyola

      • לפני 13 שנים ו-1 חודשים אחותי מבריזה אבל אני אנסה כל מה שאנייכולה עם חצילים. דובה (ל"ת)

        • לפני 13 שנים ו-1 חודשים אבל יש לך שפ בבית חני (ל"ת)

          • לפני 13 שנים ו-1 חודשים השף שלי לא אוהב חצילים וקישואים. שני הדברים היחידים... אבל הוא עוד ילמד על חצילים כי אני לא יכולה בלי. הוא שונא שאני הולכת לאכול אצל אמא דובה

            • לפני 13 שנים ו-1 חודשים בוקר חג חני

              • לפני 13 שנים ו-1 חודשים אף פעם לא הסתדרתי עם בישול חצילים. זה יוצא לי מר או לא טעים... לאמא זה יוצא כמו שצריך. אז אין לי ברירה אלא לסמוך על חסדיה דובה (ל"ת)

                • לפני 13 שנים אמא זו אמא דובה בכל גיל חני

                  • לפני 13 שנים הרבה יותר מסובך להוריד במשקל אחרי שהתמכרת לחציל עם חלה. נעמה 38 (ל"ת)

                    • לפני 13 שנים מילא חציל אבל חלה - ממש להתנזר. אנקה (ל"ת)

                      • לפני 13 שנים אני לעולם לא אתנזר מבצקים,!!! אבל חציל נו באמת זה ממש בכיה לדורות להוריד את זה נעמה 38 (ל"ת)

                        • לפני 13 שנים אף פעם אל תגידי -לעולם לא :) אנקה

                        • לפני 13 שנים נעמה חני

                    • לפני 13 שנים כמה חני

                      • לפני 13 שנים חחחח כמעט חטפתי התקפת אסטמה מהרעיון נעמה 38 (ל"ת)

                      • לפני 13 שנים איזה יופי. אנקה

                        • לפני 13 שנים אצלנו חני

                          • לפני 13 שנים ראש עיר ספורטיבי רק מוסיף נקודות אנקה

                            • לפני 13 שנים בחג חני

                              • לפני 13 שנים אז מה? היית בפארק או לא? אנקה (ל"ת)

                                • לפני 13 שנים לא חני

                                  • לפני 13 שנים למה העלמה היתה ערה עד אנקה

                                    • לפני 13 שנים נו חני

                                      • לפני 13 שנים בשעות הבוקר המוקדמות האלו אנקה

                • לפני 13 שנים ו-1 חודשים שמעת על חצילים בלאדי? אנקה

                • לפני 13 שנים ו-1 חודשים יקירתי אמא שלי לא למדה אותי להכין חביתה , אני מאמינה שאת מסוגלת להיות אוטודידקטית. ועכשיו בנוגע לחצילים נעמה 38

                  • לפני 13 שנים ו-1 חודשים בטיכון זה יוצא שומני או שרוף, באפיה זה מר מאוד או מלוח ממש עד מצב שאי אפשר לאכול :( דובה

                    • לפני 13 שנים ו-1 חודשים חציל צריך להקפיץ קלות בידיים ולראותי אם קל ואוורירי panyola

                      • לפני 13 שנים ו-1 חודשים אני צריכה קורס חצילים דובה (ל"ת)

                        • לפני 13 שנים ו-1 חודשים שלב ראשון בקורס לחצילים הוא לבחור אותם panyola

                        • לפני 13 שנים ו-1 חודשים .....דובלה.....למה שלא תמשיכי לעשות בוחטות....ותיתני לטבחיות לבשל לך את החצילים.....לא חשבת על זה ?..... Disraeli (ל"ת)

                          • לפני 13 שנים לא חשבתי על זה מפני שלא משנה כמה כסף יהיה לי- אוכל מעולם לא היה משהו שעלי לשלם כדי שיעשו לי. אני מעדיפה ספר או כונן חיצוני נוסף על סטייק. דובה

                            • לפני 13 שנים .....דובלה.....מענין אבל ליפני הרבה הרבה שנים חשבתי בידיוק כמוך..... Disraeli

    • לפני 13 שנים ו-1 חודשים דובית, עדיין לא סיפרת לנו איך היתה הפסטה עם אבוקדו אנקה

      • לפני 13 שנים ו-1 חודשים יש לי אח של שף שמבשל יותר טוב :} ובכלל עגבניות לא באות טוב עם אבוקדו.... דובה (ל"ת)

    • לפני 13 שנים ו-1 חודשים דובין panyola

      • לפני 13 שנים ו-1 חודשים נראה טוב מאד! omriqo

        • לפני 13 שנים ו-1 חודשים את הבצק הזה למרות ההוראות וגם לאחר קירור קשה לחתוך panyola

          • לפני 13 שנים ו-1 חודשים כן, נשמע פשוט וטעים omriqo

            • לפני 13 שנים ו-1 חודשים בהצלחה panyola (ל"ת)

      • לפני 13 שנים ו-1 חודשים תודה :) הצלת אותנו! דובה (ל"ת)

        • לפני 13 שנים ו-1 חודשים בכיף. גם לא צריך להצמד למתכון כל גבינה שיש לך תתאים panyola

          • לפני 13 שנים ו-1 חודשים את מקצועית, אני סתם עושה לפי מתכונים ולא יורדת מהם... דובה

            • לפני 13 שנים ו-1 חודשים עם הנסיון יבוא הבטחון לשנות-איך יצא? panyola (ל"ת)

              • לפני 13 שנים ו-1 חודשים מצויין :) השתמשנו גם בגבינת עיזים מצויינת ובסוף השארנו את זה וסיימנו אתמול תוך כדי סרט, במקום לקחת לערב סוכות את המעדן- עשינו מהר פיצה. דובה (ל"ת)






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ