פורומים » בישול

ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.

+ הוסף הודעה חדשה

» נצפה 20205 פעמים מאז תחילת הספירה.

  • לפני 13 שנים ו-4 חודשים שאלה :למה חייב או לא -צנצנת מעוקרת לריבה /מרקחה שנעשית בבית ? אם הצנצנת חדשה -מה הבעיה ? חמדת (ל"ת)

    • לפני 13 שנים ו-4 חודשים בעיקרון צריך omriqo

      • לפני 13 שנים ו-4 חודשים הכה את המומחה:) אנקה

        • לפני 13 שנים ו-4 חודשים 10 דקות במים מבעבעים omriqo (ל"ת)

        • לפני 13 שנים ו-4 חודשים הרתחה לא טובה רחלי

          • לפני 13 שנים ו-4 חודשים עד כמה שאני יודע הם אמנם אוהבים חום,אבל בסביבות 40 מעלות omriqo

            • לפני 13 שנים ו-4 חודשים לא הייתי רוצה לשפוך ריבה רותחת לצנצנת זכוכית רחלי

          • לפני 13 שנים ו-4 חודשים ?? פעם ראשונה שאני שומעת על השיטה אנקה

            • לפני 13 שנים ו-4 חודשים לא אני לא רוקחת ריבות רחלי

              • לפני 13 שנים ו-4 חודשים אז מאיפה הידע על עיקור צנצנות אנקה

                • לפני 13 שנים ו-4 חודשים לא צריך להיות רוקחת ריבות כדי לדעת איך לעקר צנצנות רחלי

                  • לפני 13 שנים ו-4 חודשים מעניין. הבעיה איך מסתדרים אנקה

                    • לפני 13 שנים ו-4 חודשים אז יש את האופציה השניה רחלי

                      • לפני 13 שנים ו-4 חודשים את יודעת מה? אני לא בטוחה שבנות אנקה

                        • לפני 13 שנים ו-4 חודשים אני לא מבינה בריבות רחלי

                          • לפני 13 שנים ו-4 חודשים כאן אין מרתפים:) פשוט שומרים במקרר אנקה

            • לפני 13 שנים ו-4 חודשים אנקה זהירות, אם את אכן מתכננת בישול ריבות לאיחסון של יותר מחצי שנה... בת-יה

              • לפני 13 שנים ו-4 חודשים ממש לא חצי שנה. אנקה

                • לפני 13 שנים ו-4 חודשים אם אין לך עצי פרי, שמניבים עודף של פירות - אין שום טעם להשקיע היום בהכנת ריבה... בת-יה (ל"ת)

                  • לפני 13 שנים ו-4 חודשים הלואי היו לי עצי פרי. אנקה

              • לפני 13 שנים ו-4 חודשים הנבגים שנמצאו באנטרטיקה רחלי

                • לפני 13 שנים ו-4 חודשים טוב, יש כאלה שאומרים שהם בכלל הגיעו מהחלל... מין חייזרים שכאלה... בת-יה

                  • לפני 13 שנים ו-4 חודשים טוב רחלי

          • לפני 13 שנים ו-4 חודשים מצטערת, אבל הרתחה מצויינת... בת-יה

            • לפני 13 שנים ו-4 חודשים זה ממש לא מדוייק רחלי

      • לפני 13 שנים ו-4 חודשים בין חודש לחודשיים . חמדת (ל"ת)

        • לפני 13 שנים ו-4 חודשים לדעתי לא צריכה להיות בעיה, אבל omriqo

          • לפני 13 שנים ו-4 חודשים משמישים. עוד לא טסת??? חמדת (ל"ת)

            • לפני 13 שנים ו-4 חודשים אחלה ריבה, גם אני הכנתי כבר מנה ראשונה כזו. היום אולי יגיע תור הדובדבנים omriqo

              • לפני 13 שנים ו-4 חודשים טוב ,יש זמן לברך אותך בברכת הדרך עד אז . ומה לגבי איזה מתכון של ריבת הדובדבנים שלך ?ותודה על ההתייחסות . חמדת (ל"ת)

                • לפני 13 שנים ו-4 חודשים ריבת הדובדבנים שאני מכין היא "קלאסית" omriqo

                  • לפני 13 שנים ו-4 חודשים כמה שאלות :מה זה "אופה לחם"? ופקטין באיזו צורה הוא מגיע או נקנה ? ומה הוא מוסיף לריבה ? חמדת (ל"ת)

                    • לפני 13 שנים ו-4 חודשים כמה תשובות omriqo

                • לפני 13 שנים ו-4 חודשים תנו לי לספר לכם על נפלאות הטכנולוגיה במאה ה- 21: מיקרו גל שיווה

    • לפני 13 שנים ו-4 חודשים אוי, גם צנצנת חדשה עלולה להכיל חיידקים או נבגים של פטריות... בת-יה






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ