פורומים » בישול

ספרי בישול, עוגות, מתכונים, עוגיות, קינוחים ועוד.

+ הוסף הודעה חדשה

» נצפה 2678 פעמים מאז תחילת הספירה.

  • לפני 13 שנים ו-10 חודשים מתכון להכנת פפנש{מעין סופגנייה רומנית } לחנוכה -http://www.chef-lavan.co.il/%D7%94%D7%A9%D7%A3%D7%94%D7%9C%D7%91%D7%9F/tabid/36/ctl/Details/mid/756/ItemID/1218/Default.aspx חמדת (ל"ת)

    • לפני 13 שנים ו-9 חודשים חמדת יקירה - הזכרת לי נשכחות!!! שוקולדה (ל"ת)

    • לפני 13 שנים ו-10 חודשים ככל הידוע לי מכינים בדרך כלל פפנאש בשבועות. אבל בינינו כל חג מתאים להכנת ואכילת פפנאש! שין שין (ל"ת)

      • לפני 13 שנים ו-10 חודשים שין שין ,ואנקה -ראיתי כתוב -"פפאנש ורומני " ומיד לא הייתה לי שליטה בנושא והעליתי את המתכון לשמח את העם הרומני והאחר באשר הוא . חמדת (ל"ת)

        • לפני 13 שנים ו-10 חודשים כדי לשמח את ה"עם הרומני" את מתבקשת לסור אנקה

          • לפני 13 שנים ו-10 חודשים אנקה -הזמנה לחגוג שם כבר הייתה אבל דחיתי אותה ,מטעמי -"חוסר עניין לציבור ",באשר ללביבות הנ"ל אבקש מבן זוגי להכינם ולהזמינכן/ם ברוב כבוד אח"כ חמדת (ל"ת)

            • לפני 13 שנים ו-10 חודשים מה? בן זוגך מכין? אנקה

              • לפני 13 שנים ו-10 חודשים אני המומחית ב-לאשר או ל-בטל . חמדת (ל"ת)

                • לפני 13 שנים ו-10 חודשים כמו הקיסרים ברומא העתיקה: אגודל למעלה לחסד ולמטה לשבט. אנקה (ל"ת)

    • לפני 13 שנים ו-10 חודשים אני נוהגת להכין את הפפנש בלי פירורי לחם רק ציפוי של חמאה אנקה






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ