לא ספר בישול - המדע והאומנות של הביס המושלם / אסף אביר

לא ספר בישול

המדע והאומנות של הביס המושלם

אסף אביר

יצא לאור ע"י הוצאת כנרת זמורה ביתן, בשנת 2019, מכיל 280 עמודים, פנאי ותחביבים »







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4.125
4 בנים   4 בנות
גיל ממוצע:35
3302 התעניינו בספר


תקציר הספר
לא ספר בישול הוא ספר קולינריה מסוג חדש, המציע מפגש ייחודי עם המטבח והלשון אם אתם בשלנים, תמצאו בספר הזה סודות מקצועיים על יצירת טעם ורעיונות שישחררו את השף שבתוככם.
 
אם אתם שואפים לבשל יותר, תקבלו כאן הבנה קולינרית ודרך להשתחרר ממתכונים ולפתח סגנון אישי. ואם תנורים מפחידים אתכם גם בחדר תצוגה של חנות מכשירי חשמל, הספר הזה יחשוף בפניכם עד כמה המסובך הוא בעצם פשוט, וכמה קל וכיף לבשל היטב. זו היתה נקודת הפתיחה של אסף אביר שבגיל שלושים וקצת יצא למסע אישי להתגבר על אימת-המטבח שליוותה אותו כל חייו. תוצאות המסע, שכלל התלמדות במסעדות, ריאיונות עם שפים, מדענים וחקלאים, והרבה סירים שרופים, מוגשות כאן, בשורת כלים שיעזרו לכל אחד לא ספר בישול לבשל ולאכול אחרת.אסף אביר, יליד 1978, הוא עיתונאי לשעבר והיום כותב את בלוג האוכל 'מה הטעם' thetaste.co.il.


"ארגז כלים חושני ומפתיע… שופע אנרגיה, צעיר, חכם ומתוק… נפלא ומומלץ"נירה רוסו ורותי רוסו, שבעה ימים
"ספר הבישול הכי מסקרן, חדשני ומניע לפעולה שפגשנו"שרון בן דוד, השולחן
"מרתק… מעמיק… מחדד את הביצועים במטבח"איילת הירשמן, לאשה
"ספר מעולה, נהדר. כבר יישמתי"אברי גלעד, גלי צה"ל
"הפחד שלך במטבח יקטן, והמסוגלות תעלה"הילה אלפרט, כאן ב
"הלוואי שהכותב היה מתעניין כך באמנות, וכותב ספר על המקצוע שלי"יאיר גרבוז, רדיו תל אביב
"הספר עוסק במדע ובכימיה של המטבח, באופן קריא, משכיל ומשעשע"רונית ורד, הארץ


רשימות קריאה בהן מופיע לא ספר בישול - המדע והאומנות של הביס המושלם
חיי מדף | עידו ז בן 24 מחיפה רשימת הקריאה עודכנה לפני שבוע

הסרוויס של הגרף פוטוצקי | פואנטה℗ בת ממקום לא ריאלי רשימת הקריאה עודכנה לפני שלושה שבועות


פרסומת



התחילה לקרוא לפני 10 חודשים


התחילה לקרוא לפני 11 חודשים








©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ