ספר מעולה דירוג של ארבעה כוכבים וחצי
4.667
100% בנות
0 בנים   3 בנות
גיל ממוצע:37
1724 התעניינו בספר


תקציר הספר
האור והמזון הם שני הגורמים הסביבתיים החשובים ביותר לקיום האורגניזם, לבריאותו, לתהליכים הפיסיולוגיים המתחוללים בו ולהתנהגותו. העניין בקשר שבין מזון להתנהגות משותף לכל בני האדם. אולם תחום זו אפוף אגדות, אמונות תפלות וטיעונים בלתי מבוססים. אנשים מזיקים לעצמם לעיתים קרובות משום שהם מאמינים כי סוגי מזון מסוימים משפיעים על גופם ורוחם. במרכז השיחות המכונסות בספרון זה הועמדה השאלה, האם ניתן לחקור את הקשר בין מזון להתנהגות בשיטות מחקר מדעיות. התשובה על כך היא, ככל הנראה, חיובית. השיחות מתמקדות בהצעת דרכים אפשריות לאיסוף ולבחינה של מידע ונתונים בנושא זה. התחום המחקרי העוסק בו מצוי עדיין בשלביו המוקדמים; אין בו עדיין הרבה ידע מדעי מבוסס, אך מקווים שהוא ילך ויגדל בשנים הקרובות לתועלת כולנו.פרופ` שלמה יהודה, מהמחלקה לפסיכולוגיה באוניברסיטת בר-אילן, הוא מנהל המעבדה לפסיכופרמקולוגיה, העוסקת בהשפעת תרופות וסמים על הביוכימיה של המוח ועל ההתנהגות. עיקר מחקריו בשנים האחרונות מוקדש לתהליכי זיכרון.


הקורא עיר הקורא מתי
נעמה ירוסלביץ נוף אילון לפני שנתיים ו-4 חודשים מענה

רשימות קריאה בהן מופיע תזונה, מוח והתנהגות
ספרי עיון | דני בן 45 מקרית גת רשימת הקריאה עודכנה לפני 3 שנים ו-3 חודשים



לקט ספרים מאת שלמה יהודה
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של שלמה יהודה






©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ