![]() |
|
|
תקציר הספר
בית ספר לאפייה מציע לאופים מתחילים ומתקדמים את כל מה שצריך כדי ליהנות מאפייה ביתית במיטבה. עשרות המתכונים מציגים את מיטב הקלאסיקות, לצד עוגות מפתיעות ועכשוויות והמון רעיונות טובים ופשוטים לביצוע, שבעזרתם תהיו מוכנים לכל אירוע, מצב רוח או חשק.
לצידם - מדריכים מצולמים, צעד אחר צעד, המלווים אופים מתחילים ומסייעים בהיכרות עם הטכניקות הבסיסיות, מהמסת שוקולד והפרדת ביצים, ועד הקצפת קצפת והקפאת עוגות.
הספר מחולק לפרקים בהתאם לסוג המאפים והקינוחים:
*עוגות בחושות שמערבבים בקלות
*עוגיות קלאסיות מכל הסוגים
*פינוקים מתוקים ללא אפייה
*מאפים המבוססים על בצק עלים
*מבחר עוגות שיש וקראמבל
בית ספר לאפייה ממשיך את סדרת הספרים המצליחה "בית ספר לבישול", ומבוסס על מתכונים וכתבות שפורסמו במדור האוכל של מגזין לאישה.
לצידם - מדריכים מצולמים, צעד אחר צעד, המלווים אופים מתחילים ומסייעים בהיכרות עם הטכניקות הבסיסיות, מהמסת שוקולד והפרדת ביצים, ועד הקצפת קצפת והקפאת עוגות.
הספר מחולק לפרקים בהתאם לסוג המאפים והקינוחים:
*עוגות בחושות שמערבבים בקלות
*עוגיות קלאסיות מכל הסוגים
*פינוקים מתוקים ללא אפייה
*מאפים המבוססים על בצק עלים
*מבחר עוגות שיש וקראמבל
בית ספר לאפייה ממשיך את סדרת הספרים המצליחה "בית ספר לבישול", ומבוסס על מתכונים וכתבות שפורסמו במדור האוכל של מגזין לאישה.
הקורא | עיר הקורא | מתי | |
---|---|---|---|
נטע | מודיעין | לפני שנה ו-10 חודשים | מענה |
פרסומת
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים