בשר טחון - כריכה קשה / בני סיידא

בשר טחון - כריכה קשה

בני סיידא

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2013, בישול ואפיה »







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
532 התעניינו בספר



פרסומת

בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ