![]() |
|
|
תקציר הספר
אוכל של אמא הוא הטעם האמיתי, הוא האוכל שכל אחד מאיתנו מקשר מייד לבית, לחום, למסורות בישול, לחגים. אוכל של אמא הוא אוכל שצריך להזין ולא להיות מוגש מצועצע לשולחן, אבל לעיתים יכול להיות מוגש גם על שולחנות מלכים. הרי לכל אמא יש ״תבלין קסם״ משלה, ולכן האוכל שלה לעולם לא ישווה לזה של אחרים. אוכל של אמא הוא גם אהבה, חום, געגועים ונחמה. אלה מתכונים פשוטים של יומיום, אבל גם מעדנים העוברים מדור לדור ומוגשים על שולחנות החג והשבת.
בני סיידא ליקט ובחן מתכונים נפלאים של אמהות מכל הסוגים והעדות, ויצר מהם ספר בטעם של בית.
בני סיידא ליקט ובחן מתכונים נפלאים של אמהות מכל הסוגים והעדות, ויצר מהם ספר בטעם של בית.
בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול.
סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת בני סיידא
שם הספר |
---|
ארוחות שחיתות - כשר (כריכה קשה) |
מאפים פיקנטיים - כשר |
המון תפוחי אדמה - כריכה קשה |
אורז ואטריות |
בישול בלקני |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של בני סיידא
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים