![]() |
|
|
תקציר הספר
הבישול הלבנוני שהיה פעם זר לאנשי המערב, הוא כיום מאוד פופולרי, עם הפיתות הנמכרות במרכולים רבים, עם קבב, טאבולה, חומוס ופלאפל המצויים בכל מעדנייה וארוזים "לקחת הביתה".
השימוש הנפוץ בירקות, בקטניות ובגרגירים בתבשילים לבנוניים מספק תזונה בריאה ומאכלים קלים. גם מאכלי עוף ודגים הם קלים ולעיתים קרובות מתובלים בעשבים טריים ומיץ לימון.
המאכל החביב ביותר הוא כבש ואחריו הבקר, בעיקר בצורת כופתאות וכדורים. הקינוחים הלבנוניים לרוב מתוקים ומצופים בדבש עם אגוזים ותבלינים.
זהו מטבח נפלא, מתובל אך לא חריף, עשיר בטעמים ובדרך כלל בלי הרבה שומן.
השימוש הנפוץ בירקות, בקטניות ובגרגירים בתבשילים לבנוניים מספק תזונה בריאה ומאכלים קלים. גם מאכלי עוף ודגים הם קלים ולעיתים קרובות מתובלים בעשבים טריים ומיץ לימון.
המאכל החביב ביותר הוא כבש ואחריו הבקר, בעיקר בצורת כופתאות וכדורים. הקינוחים הלבנוניים לרוב מתוקים ומצופים בדבש עם אגוזים ותבלינים.
זהו מטבח נפלא, מתובל אך לא חריף, עשיר בטעמים ובדרך כלל בלי הרבה שומן.
לקט ספרים מאת לא צויין
שם הספר |
---|
קאמה סוטרה (מהדורת אור-עם) |
יוסי בנאי-יוסי בנאי |
יוון מדריך לונלי פלנט - העולם |
זכרונותיו של קאזאנובה |
שלם - מחקרים בתולדות ארץ ישראל ויישובה היהודי - ספר ראשון |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של לא צויין
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים