בישול לבנוני - הסידרה הקטנה לבישול עולמי # / לא צויין

בישול לבנוני

לא צויין

הסידרה הקטנה לבישול עולמי
יצא לאור ע"י הוצאת ספרי, בשנת 1998, מכיל 64 עמודים, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
892 התעניינו בספר


תקציר הספר
הבישול הלבנוני שהיה פעם זר לאנשי המערב, הוא כיום מאוד פופולרי, עם הפיתות הנמכרות במרכולים רבים, עם קבב, טאבולה, חומוס ופלאפל המצויים בכל מעדנייה וארוזים "לקחת הביתה".

השימוש הנפוץ בירקות, בקטניות ובגרגירים בתבשילים לבנוניים מספק תזונה בריאה ומאכלים קלים. גם מאכלי עוף ודגים הם קלים ולעיתים קרובות מתובלים בעשבים טריים ומיץ לימון.

המאכל החביב ביותר הוא כבש ואחריו הבקר, בעיקר בצורת כופתאות וכדורים. הקינוחים הלבנוניים לרוב מתוקים ומצופים בדבש עם אגוזים ותבלינים.

זהו מטבח נפלא, מתובל אך לא חריף, עשיר בטעמים ובדרך כלל בלי הרבה שומן.


רשימות קריאה בהן מופיע בישול לבנוני - הסידרה הקטנה לבישול עולמי #

המטבח הספרדי
סוזי דוד

מבשלים טבעוני - מתכוני מגזין מנטה לבישול טבעוני בכל עונות השנה
מגזין מנטה
מתכונים | יאיר ספרים בן 41 מ רשימת הקריאה עודכנה לפני 4 חודשים


פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ