הכל במחבת - כריכה קשה / בני סיידא

הכל במחבת

כריכה קשה

בני סיידא

In The Frying Pan

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2011, מכיל 211 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:48
815 התעניינו בספר

תקציר הספר
אין ספק כי המחבת מתאימה לקצב החיים המהיר שלנו: מצרכים טובים, בישול קצר ואוכל נהדר שמוגש מייד, בעודו חם. בני סיידא מלהטט בין הכירה לשולחן, ומגיש לנו מנות מהבילות של מיני מוקפצים, פסטות (כן, גם פשטידות פסטה), סטייקים ושניצלים, שקשוקות, מעורב ירושלמי וגם - הפתעה! - קינוחים.

בספר הכל במחבת נוכל למצוא אגם מנות ממטבחים שונים - ביניהם הודי, איטלקי, מרוקאי, תאילנדי וערבי - וגם שילובים של כמה מטבחים במחבת אחת, והכל קצר, מהיר ומשובח.

בני סיידא הוא מחברם של ספרי בישול רבים, שימושיים, ברורים ומוקפדים, בהם רבי-מכר רבים.



פרסומת

בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ