מבשל ואופה / ארז קומרובסקי

מבשל ואופה

ארז קומרובסקי

יצא לאור ע"י הוצאת כתר, בשנת 2011, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:48
2106 התעניינו בספר

תקציר הספר
הוא מהשפים המוצלחים והאהובים בישראל, האיש שלימד אותנו לארח עם לחם משובח וגבינות נפלאות, להגיש מנות גדושות בטעמים ובריחות ארץ-ישראליים, לאפות לחפ מופלא במו ידינו (או לפחות לקנות כיכר ריחנית מלאה הפתעות). אשרז הוא ממגדירי הבישול הישראלי החדש. הוא גם האיש שהראה לנו איך אפשר לחבר טעמים שונים ומפתיעים וליצור שלמות אחת, להתחבר לאדמה ולקבל ממנה השראה - והכול בקלות ובמהירות. עכשיו הוא חוזר אלינו עם ספר חדש וגדוש בהפתעות.


הקורא עיר הקורא מתי
אחיצוק ירושלים לפני 14 שנים מענה
נטע מודיעין לפני שנה ו-11 חודשים מענה


פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ