ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
445 התעניינו בספר

תקציר הספר
שרי אנסקי לוקחת אתכם אל תוך המטבח שלה, ומתארת בפשטות, בהומור ובחושניות מעוררת תיאבון את עולמה הקולינארי. כאן תמצאו שפע של שימורים וכבושים, תחום ההתמחות הראשון של שרי אנסקי, לצד מתכונים של תבשילים ומאפים, גבינות, בשרים ודגים. המתכונים, האנקדותות והסיפורים הקצרים והאישיים שלצידם, יוצרים מעין תעודת זהות של מי שנולדה וגדלה כאן, בין ההרים של ירושלים לבין רצועת החוף של תל אביב. אלה משרטטים, מתוך המטבח ודרכו, נוף של החיים בארץ - ישראל. שרי אנסקי היא בעלת מדור אוכל במוסף "סופשבוע" של "מעריב". "המטבח של שרי אנסקי" הוא סיפרה השלישי.







©2006-2017 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ