![]() |
|
|
תקציר הספר
איילת הירשמן, מחברת חמישה ספרים רבי-מכר, היא מכותבות האוכל המשפיעות בישראל. בספר זה היא מציעה אוסף מהמתכונים המנצחים שלה, וגם רעיונות וטיפים, שהופכים את חיי המטבח לקלים בהרבה.
"שנה של אוכל טוב" מציע בישול ואפייה שחוגגים את עונות השנה: מה הכי טעים וקליל לאכול בקיץ, איך לבשל עם הירקות הנפלאים של החורף, אילו ירקות מבשילים באביב, ומה להגיש בסתיו. וכמובן: איך לנהל, בקלות, מטבח עונתי, טרי ובריא, ותמיד טעים להפליא.
"שנה של אוכל טוב" מציע בישול ואפייה שחוגגים את עונות השנה: מה הכי טעים וקליל לאכול בקיץ, איך לבשל עם הירקות הנפלאים של החורף, אילו ירקות מבשילים באביב, ומה להגיש בסתיו. וכמובן: איך לנהל, בקלות, מטבח עונתי, טרי ובריא, ותמיד טעים להפליא.
פרסומת
לקט ספרים מאת איילת הירשמן
שם הספר |
---|
פשוט טעים |
חנוכה שמח במטבח |
יומן מטבח |
ראש השנה הקל שלי - מתכונים מצוינים לכל חגי תשרי. כולל מתכונים לארוחה המפסקת ולסוכות |
עוגת השבוע של לאשה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של איילת הירשמן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים