שנה של אוכל טוב - 12 חודשים של מתכונים עונתיים קלים וטעימים / איילת הירשמן

שנה של אוכל טוב

12 חודשים של מתכונים עונתיים קלים וטעימים

איילת הירשמן

יצא לאור ע"י הוצאת משכל (ידיעות ספרים), בשנת 2010, מכיל 95 עמודים, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
923 התעניינו בספר

תקציר הספר
איילת הירשמן, מחברת חמישה ספרים רבי-מכר, היא מכותבות האוכל המשפיעות בישראל. בספר זה היא מציעה אוסף מהמתכונים המנצחים שלה, וגם רעיונות וטיפים, שהופכים את חיי המטבח לקלים בהרבה.

"שנה של אוכל טוב" מציע בישול ואפייה שחוגגים את עונות השנה: מה הכי טעים וקליל לאכול בקיץ, איך לבשל עם הירקות הנפלאים של החורף, אילו ירקות מבשילים באביב, ומה להגיש בסתיו. וכמובן: איך לנהל, בקלות, מטבח עונתי, טרי ובריא, ותמיד טעים להפליא.



פרסומת




©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ