![]() |
|
|
תקציר הספר
יש משהו ייחודי באפיית חלות שאינו קיים באף חוויית אפייה אחרת.באפיית החלות מודגש פן רוחני ונוסטלגי; היא מעוררת בדמיוננו תמונות של בית חם, ארוחה משפחתית, רוגע ושלווה. היא מלחשת באוזננו סודות מתוך מסורת דורות עברו.רבות מוצאות באפיית הלחם, ובמיוחד באפיית החלות, משהו מסובך ומאיים קמעה.הספר "חלה - טעם של שבת" מחזיר את כבודה האבוד של אמנות אפיית הלחמים והחלות הביתית למקומה הראוי - בבית.הספר "חלה - טעם של שבת" הוא הרבה יותר מספר בישול. זהו בעצם מדריך, המכיל בקרבו כל מה שעליך לדעת בנושא אפיית חלות ולחמים. ההוראות הברורות והתמונות מלאות הצבע יעזרו לך ליישם במירב ההצלחה כל אחד מן המתכונים שבספר.מטרת ספר זה היא הרבה מעבר לקבלת חלות טעימות; בעזרת הספר תוכלי לטעום לחמים מכל רחבי העולם, ביניהם: לקחם קובנה, לחם שיפון עם פשתן, לחם שיבולת שועל עם צימוקים, סלוף, בייגל, בייגלה חם... ועוד הרבה. נסי אותם, והעשירי את ביתך בניחוחות ובטעמים מהעבר ומההווה גם יחד.הספר "חלה - טעם של שבת" מכיל, בין היתר, גם אין ספור טיפים ועצות בדוקות שנועדו להבטיח שאפייתך תסתיים בתוצאות מושלמות וטעימות ביותר... כל פעם מחדש.תמר אנש היא סופרת, ממציאת מתכונים עצמאית ובעלת מדור בישול ואפיה.מאמריה בנושא המזון הופיעו בבטאונים ידועים ברחבי העולם.
פרסומת
לקט ספרים מאת תמר אנש
שם הספר |
---|
טעם של מסורת |
חלה - טעם של שבת |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של תמר אנש
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים