![]() |
|
|
תקציר הספר
האוכל של סבתא מתחיל לעבור מן העולם. כל מיני שפים טלוויזיונים ויועצי דיאטה דוחקים לפינה ואומרים שהוא לא נכון, לא בריא, לא אופנתי. רגע לפני שכל המתכונים האלה הולכים לאיבוד, רגע לפני שיער עבות של עשבי תיבול טריים, תירס מהונדס וקינואה אורגנית קובר אותם תחתיו, רגע לפני שהמורשת המטבחית המופלאה של הסבתות של כולנו טובעים באוקיאנוס של אוכל ממותג, מגיש גיל חובב אסופה ססגונית ואוהבת של מתכוני סבתות מהודו ועד כוש, מפולין ועד מרוקו, מהונגריה ועד תימן. זה חם, זה פשוט, זה טעים וזה תמיד מלווה בזיכרונות אוהבים של נשים חכמות וחרוצות שממש לא האמינו בסושי-שמושי אבל בהחלט האמינו בבישול כהלכה, בשכל ישר, בחיסכון ובאהבה.גיל חובב הגיש את תוכניות הבישול 'שום פלפל ושמן זית', 'עושים שוק', 'קפטן קוק', ו'המנה של המדינה' בערוצים שונים בטלוויזיה. הוא חיבר רומן, שני קובצי סיפורים ולמעלה מעשרה ספרי בישול. הוא אוהב אוכל חם שבא מסיר עם מכסה, מסתייג ממנגל וממש לא סובל סושי.
לקט ספרים מאת גיל חובב
שם הספר |
---|
שמש, ים ואוכל גם |
מתנות מהמטבח |
מטבח משפחתי - עמודים לספרות עברית # |
קיטש |
עושים שוק עם גיל חובב |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של גיל חובב
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים