![]() |
|
|
תקציר הספר
לפסח יש טעם וריח משלו -
תפוחי-אדמה, שמן זית וקמח תפוחי-אדמה, מצות מופלאות דקיקות, אטריות מבלינצ´ס, לאטקס ועוגיות קוקוס ושוקולד.
בספר זה תמצאו למעלה ממאה מתכונים מובחרים, שהתפרסמו בשנים האחרונות בעיתון "משפחה" ונאספו בקפידה על ידי השפית אביגיל מייזליק.
תמצאו כאן עשרות רעיונות חדשים לצלי בשר חגיגי, דגים, סלטים, תוספות והרבה עוגות, עוגיות ומנות אחרונות - כולם כשרים לפסח וכולם מתאימים לאוכלי "לא שרויה".
הספר מתאים לבשלנים בכל הרמות, ומביא מתכונים מגוונים, חדשים ומעניינים, לצד מתכונים קלאסיים ומוכרים יותר.
אביגיל מייזליק, שפית מקצועית, כתבה מספר שנים בעיתון "על השולחן".
ובשבע השנים האחרונות, כותבת מדור בישול שבועי בעיתון "משפחה".
תפוחי-אדמה, שמן זית וקמח תפוחי-אדמה, מצות מופלאות דקיקות, אטריות מבלינצ´ס, לאטקס ועוגיות קוקוס ושוקולד.
בספר זה תמצאו למעלה ממאה מתכונים מובחרים, שהתפרסמו בשנים האחרונות בעיתון "משפחה" ונאספו בקפידה על ידי השפית אביגיל מייזליק.
תמצאו כאן עשרות רעיונות חדשים לצלי בשר חגיגי, דגים, סלטים, תוספות והרבה עוגות, עוגיות ומנות אחרונות - כולם כשרים לפסח וכולם מתאימים לאוכלי "לא שרויה".
הספר מתאים לבשלנים בכל הרמות, ומביא מתכונים מגוונים, חדשים ומעניינים, לצד מתכונים קלאסיים ומוכרים יותר.
אביגיל מייזליק, שפית מקצועית, כתבה מספר שנים בעיתון "על השולחן".
ובשבע השנים האחרונות, כותבת מדור בישול שבועי בעיתון "משפחה".
קוראים עכשיו
התחילה לקרוא לפני 10 שנים ו-7 חודשים
|
לקט ספרים מאת אביגיל מייזליק
שם הספר |
---|
טעם של פסח |
מאכלים חלביים |
פשוט טעים - תבשילים - פשוט טעים #3 |
פשוטעים 2 כרכים |
אפייה בריאה - כריכה קשה |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של אביגיל מייזליק
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים