![]() |
|
|
תקציר הספר
כל מה שכולנו אוהבים במטבח הסיני: חמוץ־מתוק, מוקפץ, חריף ומתובל.
אספנו כאן את המתכונים הנבחרים: בקר, עוף (גם ברווז) ודגים, אורז ואטריות, מנות צמחוניות וירקות - מתכונים זכורים לטוב וקלי הכנה.
הסדרה ´אז מה אוכלים היום?´ מתמחה במתכונים קלי הכנה, בלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה,
נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים
הישראליים ולשוק הישראלי על ידי בני סיידא.
אספנו כאן את המתכונים הנבחרים: בקר, עוף (גם ברווז) ודגים, אורז ואטריות, מנות צמחוניות וירקות - מתכונים זכורים לטוב וקלי הכנה.
הסדרה ´אז מה אוכלים היום?´ מתמחה במתכונים קלי הכנה, בלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה,
נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים
הישראליים ולשוק הישראלי על ידי בני סיידא.
פרסומת
בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול.
סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא
|
לקט ספרים מאת בני סיידא
שם הספר |
---|
ארוחות שחיתות - כשר (כריכה קשה) |
מאפים פיקנטיים - כשר |
המון תפוחי אדמה - כריכה קשה |
אורז ואטריות |
בישול בלקני |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של בני סיידא
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים