אוכל סיני - אז מה אוכלים היום? / בני סיידא

אוכל סיני

אז מה אוכלים היום?

בני סיידא

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2010, בישול ואפיה » מתכוני עמים







ספר טוב דירוג של ארבעה כוכבים
4
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:39
1027 התעניינו בספר

תקציר הספר
כל מה שכולנו אוהבים במטבח הסיני: חמוץ־מתוק, מוקפץ, חריף ומתובל.
אספנו כאן את המתכונים הנבחרים: בקר, עוף (גם ברווז) ודגים, אורז ואטריות, מנות צמחוניות וירקות - מתכונים זכורים לטוב וקלי הכנה.



הסדרה ´אז מה אוכלים היום?´ מתמחה במתכונים קלי הכנה, בלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה,
נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים
הישראליים ולשוק הישראלי על ידי בני סיידא.



פרסומת

בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ