לבשל עם יעל / יעל גרטי

לבשל עם יעל

יעל גרטי

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2010, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:35
975 התעניינו בספר

תקציר הספר
לבשל עם יעל הוא ספרה הראשון של יעל גרטי, בשלנית ואופה, בעלת המדור הפופולרי "לבשל עם יעל" בערוץ האוכל של אתר ynet. הספר מביא את המתכונים שזכו לשבחים מפי הקוראים, לצד מתכונים חדשים.

רוב המתכונים מבוססים על חומרים טבעיים וטריים, שאפשר להשיג בכל סופרמרקט, וכולם צמחוניים. המתכונים הוכנו במטבח ביתי קטן וצנוע, כך שאין צורך להיות שף או להצטייד בכלים מיוחדים כדי להכינם. לצד כל מתכון מופיעים טיפים להצלחתו, כדי שכל בשלן או אופה מתחיל יצליח בהכנתו.

סלט קולרבי עם סומאק ופיסטוקים; לחמניות צימוקים; מרק עגבניות צלויות, שעועית לבנה ופלפל חריף; אורז פרא עם תרד, עגבניות, צנוברים וצימוקים; תפוחי אדמה אפויים עם זרעי כוסברה וזרעי חרדל; עוגת דבש עם תמרים, תפוחים ואגוזים; עוגיות שוקולד לבן, חמוציות ואגוזי מקדמיה כל המתכונים הללו ממתינים לכם בספר, רובם קלים להכנה, ובכולם יש "טוויסט" קטן שהופך אותם למיוחדים ומעניינים.



פרסומת







©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ