![]() |
|
|
תקציר הספר
מתכוני אורז נבחרים ממטבחים שונים, החל מהמטבח הפרסי העשיר ועד לריזוטו האיטלקי. עשרות מתכונים מהמטבח הספרדי, היווני, המוסלמי, הסיני וההודי קובצו יחדיו לספר השלם והעשיר בנושא האורז.בשיחותי עם מבשלים רבים אני מוצא כי הרתיעה העיקרית מבישול אורז היא החשש שמא האורז יהפוך לדייסה דביקה. בהקדמה לספר תמצאו את סוד הכנת האורז "אחד-אחד", מבריק, מלא ארומה, ומעורבב עם תוספות שונות של בשר, דגים, ירקות ועשבי תיבול.בספר תמצאו מושגים באורז, שיטות בישול ואידוי, סוגים שונים, החל מהאורז הלבן ועד האורז השחור, דרך בישול אורז מלא, אורז בר ואורז חום אדום. ספרו הקודם של המחבר, גדעון כלימיאן - "המטבח הפרסי" - נמכר בעשרות אלפי עותקים והיווה אבן דרך בין ספרי הבישול שיצאו בארצנו הן בתכניו והן בעיצובו.
פרסומת
לקט ספרים מאת גדעון כלימיאן
שם הספר |
---|
המטבח הפרסי |
אורז בקלי קלות |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של גדעון כלימיאן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים