|
|
|
תקציר הספר
144 עמודיםאיסור אכילת חמץ בפסח עושה את הבישול והאפייה בחג לאתגר של ממש. כל מאכל בצק שתסס, מכל חמשת מיני הדגן אסור. כיצד אפוא אופים לחמניות בחג? כיצד מכינים פשטידות, מאפים מלוחים ועוגות?על אלה ועוד עונה ספר זה בהרחבה.בישול לפסח מביא מבחר מתכונים לליל הסדר ולימי חול המועד, מקצתם מקוריים. בין השאר תמצאו כאן מתכונים לקניידלך ולחרוסת המסורתיים, פשטידות כשרות לפסח, בורקס ממצות, קובה של פסח, חזות עוף ממולאים, קציצות ושניצלים לפסח, דייסה מקמח מצה, אטריות מקמח תפוחי אדמה, ושפע דברי מאפה כשרים לפסח.כל המתכונים שבספר נוסו במטבח הביתי. הכמויות הבדוקות וההנחיות הברורות מבטיחות הצלחה גם למי שעושים את צעדיהם הראשונים בהכנת מטעמי החג.רותי קינן היא מחברת ספרי בישול, עיתונאית ועורכת כתבי עת וספרי הדרכה ובישול.
פרסומת
לקט ספרים מאת רותי קינן
| שם הספר |
|---|
| הזית - מתכונים ים-תיכוניים עם זיתים ושמן זית |
| מטבח עולמי |
| נשיקות |
| מדריכי כתר: איטליה |
| מדריכי כתר: לונדון |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של רותי קינן
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים