![]() |
|
|
תקציר הספר
כשחומרי הגלם משובחים פוגשים את הדפנות החמות של הווק ? קורה להם משהו נהדר. הצריבה המהירה משירה את הצבע והטעם, יחד עם הרבי מערכים התזונתיים. לבשל בווק זה לבשל לא פחות ? מגוון. מבחר מתכונים מנצחים לצד הסברים, שיפענחו לכם את אומנות הבישול בווק. הסדרה אז מה אוכלים היום? מתמחה במתכונים קלי הכנה, בלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחרו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ´.
פרסומת
לקט ספרים מאת איילת לטוביץ
שם הספר |
---|
אוכל הודי - אז מה אוכלים היום? # |
איטלקי - אז מה אוכלים היום? # |
תאילנדי - אז מה אוכלים היום? # |
סלטים - אז מה אוכלים היום? # |
מתנות טעימות - אז מה אוכלים היום? # |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של איילת לטוביץ
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים