ווק - אז מה אוכלים היום? / בעריכת איילת לטוביץ'

ווק - אז מה אוכלים היום?

בעריכת איילת לטוביץ'

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, מכיל 63 עמודים,







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנים
1 בנים   0 בנות
גיל ממוצע:48
233 התעניינו בספר

תקציר הספר
כשחומרי הגלם משובחים פוגשים את הדפנות החמות של הווק ? קורה להם משהו נהדר. הצריבה המהירה משירה את הצבע והטעם, יחד עם הרבי מערכים התזונתיים. לבשל בווק זה לבשל לא פחות ? מגוון. מבחר מתכונים מנצחים לצד הסברים, שיפענחו לכם את אומנות הבישול בווק. הסדרה אז מה אוכלים היום? מתמחה במתכונים קלי הכנה, בלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחרו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ´.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ