![]() |
|
|
תקציר הספר
ההודים והתאילנדים משמשים בתבשילי הקארי לאינסוף צירופים, שהתבלינים נותנים להם את הניחוח, הטעם וההפתעה. המתכונים שלפניכם מוכיחים כי תבשילי הקארי אינם מחייבים זמן הכנה ארוך, וכי הצירופים הם רק פתח לדמיון. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב, והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.
לקט ספרים מאת איילת לטוביץ
שם הספר |
---|
איטלקי - אז מה אוכלים היום? # |
תאילנדי - אז מה אוכלים היום? # |
סלטים - אז מה אוכלים היום? # |
מתנות טעימות - אז מה אוכלים היום? # |
לצפיה ברשימה המלאה, עבור לדף הסופר של איילת לטוביץ
©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ
צור קשר |
חנויות ספרים |
ספרים משומשים |
מחפש בנרות |
ספרים שכתבתי |
תנאי שימוש |
פרסם בסימניה |
מפת האתר |
מדף גדול מדף קטן |
חיפוש ספרים