מרקים - אז מה אוכלים היום? / איילת לטוביץ'

מרקים - אז מה אוכלים היום?

איילת לטוביץ'

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, מכיל 64 עמודים, בישול ואפיה » אוספים - מכל הבא ליד







ספר מעולה דירוג של חמישה כוכבים
5
100% בנות
0 בנים   1 בנות
גיל ממוצע:50
288 התעניינו בספר

תקציר הספר
ין כמו מרק חם ומהביל כדי להשכיח את הקור שבחוץ. עם ירקות, עוף, דגים או בשר - מרק אמיתי תוצרת בית, במתכונים מהירי הכנה ועם המון ערכים תזונתיים. את המרק תוכלו להכין ולאכול עוד הערב, וכאן תוכלו גם לקבל רעיונות לתיבולים שונים ודרכי הכנה מגוונות. הסדרה ``אז מה אוכלים היום?`` מתמחה במתכוני בריאות ובמתכונים קלי הכנה, מבלי להתפשר על הטעם. הספרים נערכו בקפידה, נבדקו ונבחנו שוב ושוב. והותאמו לטעמים הישראליים ולשוק הישראלי על ידי השפית איילת לטוביץ`.







©2006-2015 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ