בוקר צהריים ערב (כ. רכה) / בני סיידא

בוקר צהריים ערב (כ. רכה)

בני סיידא

יצא לאור ע"י הוצאת מודן, בשנת 2009, בישול ואפיה » בישול ואפיה







ללא דירוג ללא דירוג
0 בנים   0 בנות
540 התעניינו בספר

תקציר הספר
בספרו בוקר, צהריים, ערב בני סיידא מלווה אותנו לאורך כל שעות היום. תמצאו כאן ארוחות בוקר משודרגות - מסלט עולש עם גבינה כחולה ואגסים, ועד קרפ במילוי אגוזים - חגיגות קטנות וטעימות שכיף לפתוח איתן את היום. ארוחות הצהריים מהירות הכנה, משביעות ומתאימות לאנשים עובדים - נתחי בשר מוקפצים על חציל קלוי וטחינה, פסטה עם עגבניות שרי צלויות וזיתים שחורים ומוס פיסטוקים ושוקולד לבן - ארוחה עסקית בבית! אחר הצהריים ימתינו לנו בספר פינוקים מתוקים, ואילו השיא שמור לארוחות הערב - מתכונים מושקעים ומתאימים לאירוח, שתמיד יקצרו מחמאות. וכמו בכל ספריו של בני סיידא - המרכיבים זמינים והמתכונים מדויקים ומוקפדים. אגב, הרגישו חופשי להחליף בין הזמנים כאוות נפשכם: עוגה של אחר–הצהריים טעימה גם בבוקר, פסטה של הערב מתאימה גם לצהריים, שקשוקה של הבוקר טעימה תמיד... והקינוחים? אוי, הקינוחים... אפשר להגביל אותם בזמן?



פרסומת

בני סיידא (סופר על המוקד)
בני סיידא הוא שף, מעביר סדנאות בישול ומחברם של ספרי בישול. סיידא הוא בהכשרתו המקצועית פיזיותרפיסט. במשך שנים נהג לפרסם ספרי בישול במקביל לעבודתו זו ורק לקראת שנות הפרישה החליט להתמקד בלעדית בספרי בישול וסדנאות בישול. יצוין, כי סיידא אינו מגדיר עצמו כ"שף" (שכן זוהי אינה הכשרת... המשך לקרוא






©2006-2023 לה"ו בחזקת חברת סימניה - המלצות ספרים אישיות בע"מ